2777
2789
عنوان

عروس هلندی

124 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها امروز صبح پاشدم دیدم عروس هلندی مرده من خیلی بهش علاقه داشتم همیشه واسش درسامو توضیح میدادم به امید اون میومد خونه درد و دلامو با اون میکردم بهم گوش میداد از طرفی خیلی بازیگوش بود منو واقعا می‌شناخت و بیشتر از همه دوست داشت همیشه حرف میزد سوت میزد می‌گفت قربونت بشم و ... از صبح حالم خیلی بده و هیشکی نیست که جاشو واسم پر کنه من فقط اونو داشتم و بدتر از همه اینه که اون بخاطر بیماری نکرد بخاطر من بود من شب خیلی خسته بودم داشتم فیلم میدیدم یه دفعه خوابم برد اونم بیرون قفس بود اومده زیر من من خواب بودم خفش کردم صبح بیدار شدم دیدم مرده کنار منه واقعا جون یه پرنده بی زبون ناخواسته گرفتم واقعا دلم میخواد تاوانشو بدم امیدوارم خدا به بدترین حالت منو بکشه که دردشو تجربه کنم فک کنید عروس هلندیم جای برادرم بود از همه بیشتر دوسش داشتم بعد ببینی کنارت مرده . اونم تو بودی که خفش کردی . و فقط اونو داشتم میخواستم تولدمو با اون جشن بگیرم با هم چایی بخوریم واقعا میخواستم چند باری خودمو بکشم واقعا نمیتونم تحمل کنم هیچی جای اونو نمیگیره واسم امیدوارم تاوانشو هزار برابر پس بدنم امیدوارم خدا منو لال کنه بعد یکی منو بکشه  واقعا دارم دیونه میشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اینکه ناراحتی قابل درکه ولی حس میکنم افسرده ای چند سالته؟

دوازدهمم نمی‌دونم واقعا ولی از همه طرف تحت فشارم به زور خانواده درس میخونم درک نمیشم از هیچ طرف فقط اونو داشتم 

عزیزم. دست خودت ک نبوده. پیش اومده. 

درسته ولی دیگه برنمی‌گرده و واقعا من بهش نیاز داشتم همیشه ب عشق این خوشحال بودم عروس هلندی هم گرفتم ولی هیچی علاقه ای بهشون ندارم 

در این حد یعنی؟! منم یه سار داشتم که زیر پای خودم له شد حیوونی. اون شبش خیلی ناراحت بودم ولی دیگه خودزنی نکردم. اتفاقه دیگه. پیش میاد.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
دوازدهمم نمی‌دونم واقعا ولی از همه طرف تحت فشارم به زور خانواده درس میخونم درک نمیشم از هیچ طرف فقط ...

شرایط رفتن به روانشناس وداری؟

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

ای وای من خیلییی خیلییی درکت میکنم.

چون خودم یه بار به قصد کمک به یه جوجه ناخواسته باعث شدم تازه از بیین بره خیلی گریه کردم خیلی حالم بد بود.

دردش راحت نیست ولی سعی کن براش یه کاری کنی مثلا هر بار به نیتش یه صلوات بفرست یه صفحه قرآن بخون.

یه همچین چیزایی با خدا حرف بزن قشنگ گریه کن تا خالی شی.

خیلی سخته عزیزمممم ولی صبور باش

تازه زور دوازدهمم هست 

♡~God knows the best
در این حد یعنی؟! منم یه سار داشتم که زیر پای خودم له شد حیوونی. اون شبش خیلی ناراحت بودم ولی دیگه خو ...

اخه من یه سال دارمش و مثل خانواده واسم بود و تازه عاشق من شده بود و از من خوشش میومد ولی من لهش کردم اون کسی بود یه دقیقه دمش گیر میکرد جیغ بلند میکشید الان حیوان زبون بسته زیر من به شده چطوری خودمو ببخشم

ای وای من خیلییی خیلییی درکت میکنم. چون خودم یه بار به قصد کمک به یه جوجه ناخواسته باعث شدم تازه از ...

ممنونم واقعا سعیمو میکنم ولی همه اثراتش تو خونه هست و نمیتونم بهش فک نکنم عاشقش بودم  واقعا خیلی سخته بدونی کسی که خیلی دوسش داری و خودت کشتی اونم زبون بسته

اخه من یه سال دارمش و مثل خانواده واسم بود و تازه عاشق من شده بود و از من خوشش میومد ولی من لهش کردم ...

خب سار منم همینطوری بود. تازه من خودم از جوجگی بزرگش کرده بودم. یعنی لقمه جویدم گذاشتم دهنش تا بزرگ شد و غذاخور شد. اما اتفاقه دیگه. تو زندگی با حیوانات از این چیزا پیش میاد.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
2790
2778
2791
2779
2792