2777
2789

دو هفته به خودت سخت بگیر و برای خودت برنامه بریز و اینا رو از خودت طلب کن عادت می‌کنی شب ها هم زودتر از فضای مجازی و زندگی دور شو و بخواب حتی اگر خوابت نبره برو تو رختخواب و خودتو بزن به خواب صبح ها هم حتی اگر کاری نداری زود بیدار شو دو هفته اولش سخته درست میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اش یه جا نمیشه

مثلا درس خوندن باید نیم ساعت نیم، ساعت زیاد کنی تا به ۱۲ ساعت برسه

ساعت بیداری رو یک ساعت، یک ساعت عقب بکش ولی ساعت خواب رو سعی کن خودتو مجبور کنی مثلا ۱۰ شب بخوابی. مطمئنا شب اول سخته ولی اگر قبلش خودتو خسته کرده باشی راحت تر خوابت میبره

اپلیکشن برای ترک فضای مجازی و گوشی هست ازشون استفاده کن

برای رسیدن به ساعات مطالعه بالت ، هدفتو خرد کن. من دانش آموزام هفته اول تیر با ۳ساعت روزانه شروع کردن الان اکثرشون به ۹ساعت رسیدن و تا آخر شهریور قراره ۱۱ساعت رو پر کنن

برای  کنترل گوشی هم از برنامه detox استفاده کن‌. براش تعریف میکنی که تا ساعت ۱۲ مثلا میخوام درس بخونم و تا اون تایم گوشی رو کلا قفل میکنه. غیر از ون از پسورد سخت برای گوشیت استفاده کن، والپیپر عکس دانشگاه هدفتو بزار و موقع مطالعه گوشیو کلا خاموش کن یه اتاق دیگه بزار

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

خوب پس یکم پشتت باد  خورده درست میشی

۲۶سالمه و همش با خودم میگم اگه سال جدید هم قبول نشم چی اصلا از الان عزا گرفتم ۲ساله دارم فقط هزینه ثبتنام میدم و نمیخونم😞😞😞

۲۶سالمه و همش با خودم میگم اگه سال جدید هم قبول نشم چی اصلا از الان عزا گرفتم ۲ساله دارم فقط هزینه ث ...

تو موسسه های که هستی کسی نداری پشتیبانی کنه و برات برنامه ریزی کنه و ازت بخواد کارهات