2777
2789
عنوان

عاشقی

213 بازدید | 25 پست

چرا عاشق یکی میشیم که فقط دو روز دیدیدمش من الان سخا دلتنگ یکی هستم که فقط دو روز باهاش همکلام شدم البته الان فقط دوست دارم حداقل یکبار هم که شده بینمش همین ما تو یه ساختمون همش ۵ طبقه کار میکنیم اون زیر زمین من طبقه دوم ولی اصلا نشده همدیگه رو ببینیم از جای همدیگه هرجفتمون خبر داریم .ولی همدیگه رو اصلا نشده اتفاقی هم ببینیم.

این عشق نیست وابسته شدنه ، گذراعه

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم عشق نیست خودم هم ولی دوست دارم ببینمش آخرین بار پارسال دی ماه دیدمش الان که مرداد هست

کاراتو زیر نظر عقل ببر بسنج وگرنه میشی برده ی عادت هات 

لایک نکن خواهشا🙏آقا هستم🚫 آقا هستم🚫 آقا هستم 🚫
کاراتو زیر نظر عقل ببر بسنج وگرنه میشی برده ی عادت هات 

کارم رو زیر نظر عقل بردم من حتی میدونم طرف کی میاد کی میره کاری نداره برام وایسم  ورود و خروج بینمش نمیخوام برده عادت نیستم . نمیدونم شاید فقط یه جور کنجکاوی  میخوام 

کارم رو زیر نظر عقل بردم من حتی میدونم طرف کی میاد کی میره کاری نداره برام وایسم  ورود و خروج ب ...

خودتو گول نزن داری برده میشی کنجکاویم نیس همون هرمون الکی جنابالی میکشونه 

خودتو گول نزن داری برده میشی کنجکاویم نیس همون هرمون الکی جنابالی میکشونه 

نمیدونم شاید سنمکه بیشتر شده بی  پروا شدم برام اهمیت نداره فقط دوست دارم طرف رو ببینم همین حتی بی محل هم بشم 

نمیدونم شاید سنمکه بیشتر شده بی  پروا شدم برام اهمیت نداره فقط دوست دارم طرف رو ببینم همین حتی ...

خب دیگه رسما داری الکی الکی برده احساس وعادت هات میشی این برات خوب نیس الان گرمی ممکنه یهو سرد بشی بعدش نمیخوای ببینی این یعنی برده شدن یعنی چیزی که زیر نظر عقل نیست حتی عشق نیس این