2777
عنوان

به دادم برسید

125 بازدید | 5 پست

متاسفانه پسر کلاس دومی  که  توی تاپیک قبلیم کل ماجرای نحوه بارداری پی برده به طرز عجیبی دچار شوک عجیبی شده و تا یه چیزی میگم قفل می‌کنه میزنه زیر گریه پیش همه مشاوران بردم هیچ فایده ای نداشت باهاش حرف میزنم قفل می‌کنه خدا لعنت کنه اون بچه کلاس ششمی که توی کلاس تابستونی همه چیز رو گفت انگار بمب اتم انداختن روی مغز بچم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقت کن این کاری که بهت میگم بکن بعد نتیجشو بهم بگو. برو بشین بهش بگو من می خوام باهات حرف بزنم پسرم اولا که اصلا گریه واقعا بی دلیله چون با گریه کردنت نه من می تونم درست برات توضیح بدم که جریاناتی که شنیدی و دیدی چیه نه تو حالت بهتر میشه‌. اولا که بهم بگو دقیقا دوستت چی نشونت داده. چون بعضی فیلمای بد هستن که ساخته میشن اصلا شبیه به اون رابطه اصلی که برای به دنیا اومدن بچه اتفاق میفته نیستن. اون فیلما فقط فیلمای ساختگی برای کسب درآمد هیچ انسان خوبی اون جور به طرز بد و زشت با طرف مقابلش ارتباط نمی گیره. چون احتمالا فیلم بد دیده و مسلمه که اون فیلم به خاطر طریقه وحشیانه و اشتباه رابطه جنسی ذهن بچزو خراب کرده. بهش بگو همه پدرها و مادرها بعد از این که به هم علاقه مند میشن این رابطرو به شیوه درست و با علاقه و آرامش پیش می برن. و بهش بگو اگر دوست داشته باشی من مطالب علمی این موصوعو بهت بگم و بگم که چرا باید این اتفاق بیفته تا به بچه دنیا بیاد. بعد با شکلکای بامزه و بچه گونه شیوه بارداریو بهش بگو مثلا اون ماده که وارد رحم میشه ان قدر براش بامزش کن که فراموش کنه اون قضیه زشت و بدو