اگه شما با خاهر همسرتون مشکل داشته باشین ( یعنی بحث و اختلاف بین خاهرشوهر و عروس) ولی شوهرتون به شما بگه حق با توئه ازونطرفم خاهرشوهره هی عذاب وجدان میده ولی بازم همسرتون به شما دلداری میده و میگه اون حساسه وووو دیگه شما بهش فکرنمیکنید؟
از نظر خاهرشوهرمما کلا بدیم ، از وقتی ازدواج کردیم تا الان ...همیشه میخاد بگه اون خوبه و با گریه و اینا ترحم و توجه میخره ...تیکه مینداخت ....منم دیگه کلا خونش نمیرم ،اینم همش میخاد بگه من پسرشونو ازشون گرفتم و ازین مدل حرفا. دخترش هرروز شوهرم ازسرکار میومد میرفت جلو شوهرم تو حیاط که بیام خونتون بیام خونتون شوهرمم میگفت نه الان موقع استراحته نباید بیای اخرشم با گریه و زاری میومد. این قضیه چندین ماه تگرار شد. اخرش یبار دیدم شوهرم اومد بالا ولی بعدش دخترخاهرشوهرمم کلید و گرفت اومد بالادرصورتیکه خاهرشوهرمباید جلوشو میگرفته. اومد بالا بازم بلبل زبونی کرد کل کل میکنه با آدم، منم اخرش انقد عصبااانی شدم که جئغو دادوفریاد کردم از دستش.چرا ما نباید اسایش میداشتیم ازدست اینا.با زبون خوش هزار بار گفتیم سرظهر نیا باز میومد انگار نه انگار مادر بچه. ازوقتی دعوا کردیم دیگه نمیاد. گاهی فکرمیکنم خودش همین دعوا رو میخاست.
الان مثلا خاهرشوهرم استوری غمگینو اینجورچیزا میزاره.
ولی شوهرم میگه ولش کن. ولی من بازفکرم مشغول میشه.بدم میاد.