2777
2789
عنوان

احترام

80 بازدید | 13 پست

سلام دوستان میشه بگید شما چیکار میکنید که خونوادتون بهتون احترام میذارن؟من بچه ی آخر خونوادمم یه پسر 8ساله هم دارم متأسفانه ب بیماری ام آی هم مبتلاام وضع مالی متوسط رو ب پایین داریم از نظر وضع مالی از همه ی خواهر برادران خیلی پایین ترم و هیچ احترامی از خونوادم نمی‌بینم خیلی از این بابت ناراحتم همش کارم گریه اش مادرم ک خیلی زیاد بین من و بقیه بچه هاش فرق می‌ذاره اصلن انگار من وجود ندارم آدم حسودی نیستم ولی خب نمیتونم خودمو ب نفهمی بزنم.ب نظرتون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو هر خونواده ای یکی هست که پولدارتر از بقیه است و پدر و مادر به اون بیشتر احترام میزارند 

باید واقعیت رو قبول کنیم پول احترام میاره محبوبیت میاره همه و همه چیز الان پوله 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

با همسرت و پسرت خوش باش

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
😭😭

من هم بارها دلم شکسته گریه کردم 

چیکار میشه کرد عزیز دلم 

من حالا باهمسرم راحتم همیشه درد و دل میکنم 

ولی بدا به حال پدر و مادرایی که بچه ها رو از خودشون میرونند 

بدتر اینکه با اینکارشون بعد از رفتنشون خواهرو بردارا دیگه با هم رابطه ای ندارند

من واقعن شوهرمو دوست دارم خ زحمت کشه دلم میسوزه براش ک بهش احترام نمیذارن

نرو عزیزم تا نری و دلتنگت نشن یاد نمیگیرند 

یه پیام به مادرت بده تا بدونه چرا نمیرید بعد دیگه کات کن 

به قول دوستم وقتی نمیتونم برم خونه مادرم مصمم تر میشم که مادر بهتری برای فرزندم باشم به فرزندم و همسرم عشق بیشتری میدم 

شعارش همیشه اینه از خشم عشق بساز