2777
2789
عنوان

بی بی چک کمرنگ

171 بازدید | 21 پست

۶روز مونده به پریودم

بی بی چک زدم چندثانیه بعد خط کمرنگ اومد اما خیلی کمرنگ بود

علائم هم ابریزش بینی و خلط دارم و سینه درد

هرازگاهی شکم درد

یعنی مثبته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجدد بزنید با مدیکور فردا صبح

من امپول سینال و اف و اچ ام جی دارم میزنم الانم سرماخوردم میتونم دیفن هیدرامین و اینا بخورم؟

تداخل نداره؟؟

اینک من تنبلیم شدیده و ذخیرم کم..میشه گفت تخمک خوب ندارم اصن بالتردزول و این امپولا و آی پی ۶ و اینفولیک اسید چقد شانس دارم؟؟فرداسونوی روز ۸ پریودی دارم😥

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

مجدد بزنید با مدیکور فردا صبح

سلام من پنج هفته هستم چرا دکترم گفت دوهفته دیگه برم سونو همه زودتر میرن ؟! هفته دهم هم میخوام برم سلفری به درخواست خودم جنسیت رو زود بفهمم

انداختم رفت ولی مشخص بود خطه کمرنگ بود 

ببین مدیکور بعد خشک شدن هاله میندازه ،اگ مال شما درجا هاله انداخت مثبته مبارکت باشه منم ۲۸موعودمه برام دعا کن مثبت بشه ۶ماهه اقدامم