2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

216 بازدید | 15 پست

۳ روز از موعد پریودم گذشته امروز بی بی چک زدم یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاد 

بچه سوم برام کابوسه 

تازه معنی دوساعت خواب عمیق رو میفهممم 

دیگه کلا اعصابم نمیکشه 

توروخدا دعا کنین حامله نباشم😭😭

شایداین یکی آروم باشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بعد پسرم ۴ سال قرص مصرف میکردم 

۳ ماه پیش دکترم گفت تا دوماه مصرف نکن برای عمل خوب نیست 

منم طبیعی پیشگیری کردم ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم 

یعنی حامله باشم برام فاجعه است😭

پس چرا بی بی چک کمرنگ افتاد  ممکنه نباشم ؟ میترسم برم آزمایش بدم

چی بهت بگم آخه .

فقط می‌خوام آروم باشی .

من چهارمی رو باردارم .... هنوزم زندم حالم خوبه 

با حرص و گریه که چیزی عوض نمیشه .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

ببین طبیعی که نمیشه حداقل کاندوم استفاده میکردید محض اطمینان فردا صبح که ادرارغلیظه تست بده 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
واقعا ۴ ؟ خودت خواستی عزیزم؟ توانشو داری؟ من که ندارم  بچه هات جنسیتشون چیه؟

یه پسر سه تا دختر .

خدا توانش رو میده با شیرینی که می‌ریزه تو وجودشون .من آره خودم خواستم خیلی بچه دوست دارم . خسته میشم خدایی اما میگم دو ساعت می‌خوابم جبران میشه بزرگتر هم که شدن دیگه با خیالت راحت می‌خوابم .

خود خوری نکن حالا اگر مثبت بود قدمش خیر باشه واسه همتون از این به بعد بیشتر احتیاط کن .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
ببین طبیعی که نمیشه حداقل کاندوم استفاده میکردید محض اطمینان فردا صبح که ادرارغلیظه تست بده 

خر بودم دیگه نفهمیدم اینو

فکر گردم ۳ ماهه دیگه 

خوب پیشگیری میکنم بعد دوباره شروع میکنم قرصامو