2777
2789

یه متنی و نوشته بود به من گفت اینو برام تایپ کن من کردم ولی فهمیدم یه قیمتایی و خیلی پایین تر زده ازش پرسیدم به من گفت تو خنگی یه سور زدس به خنگ گفتم خب این اصلا به قیمتای ما نمیخوره 

من اگر  قیمت و پایین بزنم میگن تو باید حواست جمع باشه بفهمی اینجوری بپرسمم میگه خنگ تو بزن کاریت نباشه واقعا بغضم گرفت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید میگفتی درست صحبت کن 

هاج و واج موندم ولی تو دلم مونده از دیروز عین خوره افتاده به جونم دوست دارم برم بگم خنگ حرف خوبی نیس جایگزینش بی دقتیه گرچه من بی دقتیم نکردم اگر شما میخوای من عین میرزا بنویس فقط بندیسم باشه سوالی نیس ولی دیگه نگید که تو باید حواست میبود

خب حتما با دلیل قیمت ها رو پایین زده .حالا شاید قصدش نفع مجموعه بوده به هر دلیلی مثل مشتری مداری . گاهی سیاست تو کار ایجاب می‌کنه قیمتا دست کاری بشه . اما نه برای همه . خب شما با زبلی یچباید علت کارشون بفهمی . 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
خب حتما با دلیل قیمت ها رو پایین زده .حالا شاید قصدش نفع مجموعه بوده به هر دلیلی مثل مشتری مداری . گ ...

اخه مثلا جنس یه میلیونی و داشت میزد ۱۰۰ تومن من گفتم شاید ریال و تومن و اشتباه زده ببین من تازه که اومده بودم اینجا یه قیمت و اشتباه میزدم بعد دست نوشتشو نشون میدادم میگفتن ن تو باید حواست باشه شاید من اشتباه کنم تو باید حواس جمع باشی بعد سر یه پرسیدن به من گفت خنگ

اخه مثلا جنس یه میلیونی و داشت میزد ۱۰۰ تومن من گفتم شاید ریال و تومن و اشتباه زده ببین من تازه که ا ...

ببین این مدیران که خودشون رو عقل کاچل میدونن. دوست ندارم انتقاد هم بهشون داشته باشی .این یه اصله . بعدم باید ببینی تو چه موردایی این مدلی قیمت میزنه و تو کدوم  نمیزنه باید زبل باشی تا بفهمی جریانو

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
ببین این مدیران که خودشون رو عقل کاچل میدونن. دوست ندارم انتقاد هم بهشون داشته باشی .این یه اصله . ب ...

اولین مورد بود خب از اول باید بگه اقا میخوام اینو مفت بدم بره من دیگ دلم نمیسوزه بزار به فنا بره به من چ اصلا