2777
2789
عنوان

حسادت

176 بازدید | 18 پست

خانمها ببخشی ی نطر دارم ازتون من رفتم مژه کاشتم ابروهام فیبروز کردم دختر داییم رفته همین کارا رو کرده اونقد مژه داره ماشالله  نیاز به مژه کاشتن نداشته الان اسکی رفته در مواجه با همیچین آدمایی شما چیکار میکنن واقعا نمیدونم من فقط اینجوریم که بدم میاد کشی اسکی بره ازم یا ن 

من هیچوقت نشده از رو کسی اسکی برم بدم میاد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=305798390]دیدگاهتو عوض کن بگو من انقدرخوبم که الگوی دیگرانم[/QUمتن ن خودم اسکی میرم هم بدم میاد کسی ازم اسکی بره من شده ی کاری دوس داشتم دیدم یکی ازاقواممون رفتن دیگه نرفتم بیخیالش شدم 

شما همین ک میگید اینقدر مژه داره یعنی حسادت مژه هاشو تو ناخود اگاهتون داشتید و دوس نداشتید ازتون جلو تر بزنه و اینکه الان دیگه همه این کارو میکنن فامیل هم ک نگم چقدر حسود همن خود من کلاس میرفتم ،ارتو میکردم هرکاری میکردم اونام میکردن جلو منم سعی میکردن بگیرن ولی مژه هاش میریزه چون زیاد بوده

برام دعا کنید لطفا دعا شما یه چیز دیگست ❄️🧊

شما الان از هزارن نفر که قبل شما مژه کاشتن و ...  اصکی رفتین با تچکر🖐🏾😔😂

مت به بقیه کار ندارم عزیزم من دور و برای خودمو میگم من به غریبه ها چه غریبه ها میرن هزار کار میکنن منم باید برم من علایقم بوده برم مژه بکارم ولی دوس ندارم ناخن بکارم چخ ربطی داره 

مت به بقیه کار ندارم عزیزم من دور و برای خودمو میگم من به غریبه ها چه غریبه ها میرن هزار کار میکنن م ...

بببن‌گلم‌جواب‌خودتو‌دادی‌اونم‌حتما‌دوست‌داشته‌رفته‌دیگه 

الکی‌اعصاب‌خودتو‌خوردنکن 

بیخیال😂

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

شما همین ک میگید اینقدر مژه داره یعنی حسادت مژه هاشو تو ناخود اگاهتون داشتید و دوس نداشتید ازتون جلو ...

عزدم اون که از بچگی دختر داییم حسادت چی منظور حرفم لینکه نیاز به همیچین کاری نداشت درصد حسودیش اونقد زیاده کاری که توش نقص نداره رفته انجام دادا