2777
2789
عنوان

برای لاغرشدن

60 بازدید | 2 پست

اول از خدا بخواه که توی ای راه کمکت کنه که مصمم باشی غذاتو یکم کم کن. بذار معده ت به حجم کم عادت کنه.بین وعده سعی کن چیزی نخوری صبح ناشنا یه لیوان آب گرم بخور و شب قبل از خواب اگر ناراحتی معده نداری آبلیمو(ترجیحا طبیعی) رو با آب گرم بخور و اینکه با نوک انگشتان پا سعی کن راه بری واگر دیسک کمر نداری صاف بخواب اینا همه تجربه های خودمه که من رو به وزن ایده آلم رسونده

عزیزم رژیم اصلی شما چی بوده؟ کالری شماری کردید؟ و اینکه چند کیلو کاهش داشتید؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

راستشو بخوای فقط سعی کردم از خوردن بیش از حد اجتناب کنم و اینکه اول روی معده ام تمرکز کردم چون با کمتر خوردن معده کوچک تر میشه و کم کم شکم پهلو ها و...کوچکتر میشن من  از آیات قرآن استفاده کردم گلم بخورید وبیاشامید اما اسراف یا به عبارتی زیاده روی نکنیدخودم تلاش کردم ورژیم خاصی نداشتم ولی برنامه کرفس رو خیلی تعریفش رو شنیدم راستی من حدود ۷ کیلو کاهش داشتم 

به نظر من برای کوچک شدن معده حتی چیزهای کم کالری رو هم باید کم خورد و از خوردن شیرینی جات پرهیز و ذائقه تون رو به سمت ترشیجات ببرین طب سنتی هم به نظرم کارساز باشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/