یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
به هیچ عنوان نکن. فقط شیو. کندن موها روند لیزر رو طولانی میکنه
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
نه عزیزم. از خود دکتر و اپراتور هم بپرسی بهت میگن اصلا بند ننداز یا موچین و وکس و موم استفاده نکن . چون از ریشه دراوردن مو روند لیزر رو مختل میکنه. حتی همون شیو هم میگن اگه ممکنه و تو چشم نیست اون نواحی تا شب قبل لیزر صبر کنید بعد انجام بدید.
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
شما چند جلسه رفتین نتیجش خوبه؟ من جلسه دوم رو رفتم
من ۸ جلسه یعنی ۸ ماه پشت هم کامل با کندلا رفتم و الان تو شارژ هستم. ۳ ماه یه بار باید برم و بعد میشه سالیانه. شکر خدا راضیم و مویی در نمیاد. ران پا و پایین بیکینی و ساعد دستم از همه دیرتر جواب داد بقیه جاها زود ریختن