2777
2789

بیمارستان کجا ؟

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطب ندارع مگه  من نمیدونم اطلاع ندارم فقط شنیدم خیلی دکتر خوبیه

اگه دکتر نوابی که تو بیمارستان امام خمینی جراح قلب کودکان میگی که فوقالعاده عالیه مطبش هم دقیقا یادم نیست ولی بالا شهر تهرانه و شبا باز میشه .اسم کوچیکش علی اکبر عایا

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اگه دکتر نوابی که تو بیمارستان امام خمینی جراح قلب کودکان میگی که فوقالعاده عالیه مطبش هم دقیقا یادم ...

سلام نمیدونم الان بعد یکسال و خورده ای که از این سوال میگذره به مارتون میاد یانه، ولی مینویسم تا اگر بقیه سرچ کردن بخونن و کمکی بشه بهشون

دکتر نوابی بیمارستان لاله هستن مطب ندارن، از سایت بیمارستان میتونین وقت بگیرین، شنبه ها و دوشنبه ها هستن، همونجا هم عمل میکنن، مارشون هم عالیه، پسر من شهریور ۴۰۳ عمل شدن بیمارستان لاله هم عالیه