2789
عنوان

کاشت ابرو

2986 بازدید | 16 پست

من ابروهام کم پشت و کم رنگه و خیلی دوست دارم کاشت انجام بدم ۱ سالی هست تو فکرشم و تحقیق کردم و دیروز برای مشاوره یه کیلینیک تو تهران رفتم

واینک خیلی دو دلم چون ۱۷ سالمه و اکثرا میگن بزار یکم سنت بیشتر بشه بعد ولی خودم خیلی دوست دارم چون با ابرو های پر چهره خیلی قشنگ تر میشه🤭 ولی نمیدونم بین دو راهی موندم تو مشاوره هم بهم نگفتن ک مشکلی برا سنم داره 

و گفتن یه ابرو عالی و نچراا و دخترونه میشه و ابرو شما کیس کاشت هست

خیلی زشته کاشت ابرو ک،اصلا هم طبیعی نمیشه👀

حداقل میکرو کن که اگر بد شد بتونی ریمو کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم می خوام برم بکارم،،بستگی به کلینیک و جنس موهایی که می کارن داره،،برای بعضیا خیلی قشنگ می شه و برای بعضیا انگار موکته.😐😐

یه تاپیک راجب کاشت ابرو هست چند نفر راضی بودن اونو بخون.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
منم می خوام برم بکارم،،بستگی به کلینیک و جنس موهایی که می کارن داره،،برای بعضیا خیلی قشنگ می شه و بر ...

این تاپیک راجب کاشت ابرو عه

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
اخه ۱۷ سالمه دوست ندارم از الان میکرو کنم

البته‌ اسی شما خودت باید حضوری بری تحقیق کنی 

من این خانوم رو نمیشناسم ولی گفتن کاشت انجام دادن گفتم بهتون معرفیش کنم.. کاشت ابرو یچیز برگشت ناپذیره پس حتمن دقت کن رو انتخابت

بزار زوده

معلومه اینطور بهت میگن ک وسوست کنن پولی توجیبشون میره دیگ

منم ابروهام نازک بود تو مجردی متاهل ک شدم وقتی ک مرتب برمیداشتم هم رشدشون زیاد شد هم پهنتر شد ابروهام سنت کمه حداقل بزار بیستوپنج سالگی 

شما کدوم کیلینیک مد نظرته؟ قیمتاشون چطوره؟

کلینیک رز و هلیا و پرنیان رو تعریفشونو زیاد شنیدم،،دکتر شهلا علا هم میگن کارش خیلی خوبه تو سعادت آباد تهران قیمتا رو دقیق نمی دونم.