2777
2789
عنوان

میخام تخت بخرم بیاین نظر

304 بازدید | 15 پست

واسه خودمو خاهرم. اتاقم کوچیکه. دو طبقه یکی داشتم که فروختم البته قدیمی بود. ولی تا وقتی که بود انگار اتاق عین زندان بود. یه جوری که ادم دلش میگیره خیلی فضا بسته میشه. یکمی هم میاد جلوی پنجره و خب دلگیر میشه از نظر من. میخواستم ازین مهمان و میزبان بخریم، که دیدم تا وقتی مهمانش بسته باشه خوبه همه چی، ولی وقتی باز بشه کل اتاق گرفته میشه. یکم سخت میشه شاید. هر دوتاش مشکل سازن در کل. از لحاظ جا و بالا و پایینی هم مشکلی نداریم با خاهرم. نظرتون چیه. چکار کنم 

دو طبقه میترسم علاوه بر دلگیر بودنش، بالاش گرم هم بشه. چون کلا اتاقم یکم گرمه تابستونا. ترسیدم بالا خیلی خفه کننده شه. مهمان میزبان هم وقتی باز بشه خیلی تو دست وپاعه. مثلا صبح بخام درس بخونم رو میزم یکم اذیت میشم. ولی گفتم شاید بشه این دو سه ساعت صبح یا شب رو تحمل کرد. نظرتون؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخر همینو خوبههههههه

وقتی باز بشه انگار یه تخت دو نفره حتی بزرگتر شاید گذاشتن تو اتاق. سخت میشه. ولی به نظرت تحمل کنم دو سه ساعتی کع خاهرم خابه رو خوبه؟ از دو طبقه به نظرم بهتره🤔