2777
2789
عنوان

به نظرتون این شوهر مشکوک نیست

405 بازدید | 47 پست

سابقه خیانت داره سه سال پیش 

بعد الان دفتر گرفته منشی خانوم داره.براذزشوهرم هم شریکه باهاش .بعد این دفتر کلا دوربین داره و میکروفن که وصل ه به گوشی برادرشوهرم و رمز گذاشته که نمیشه پاک کرد دوربین و .برادرشوهرم آدم مطمئن هست 

حالا از شوهرم بگم اول چند روز پیش گفت می دونستی منشی متولد ۶۷هست ولی اصلا بهش نمیاد .آدم فکر می کنه بیست و پنج اینا باشه .

بعد دیشب گفت تو چرا بنفش شدی منظورش رژ بود که فکر کنم ربط ش داد به منشی .چون اونم چند روز پیش رز بنفش زده بود .

یا گفت که منشی گیر میده که باید خودکار و ببری بشوری و وسواس ه ولی تو گیر نمیدی 

یا همین امروز صبح گفت که پاسپورتش گم شده زنگ زده منشی که تو کیف ش که تو دفتره نگاه کنه .من قبلاً بحث می کردم ولی امروز صبح سر این پاسپورت سکوت کردم 

من خیلی اذیت هستم 

خیلی گفتن رهاش کن و دورادور حواست باشه 

ولی من نمی توانم یا باید حواسم باشه یا کلا رهاش کنم که خیلی سختمه ....

خیلی گفتن گیر نده محبت کن .با گیر دادن شوهرت حواسش به سمت اون منشی جذب میشه 

یا گفتن کاری کن منشی  بره .که تلاش کردم قبلاً بی فایده بود و تو دلم میگم این نشد یه منشی دیگه میاد .مشکل من یا شوهرمم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا با منشی خانوم مخالفم ولی الان بخاطر اینکه خانوما بیشتر کارها رو دست گرفتن مخصوصا بیمه ها مجبوری بسازی اگه شوهرت مطمین باشه وگرنه کارت دراومده

یه خانومی هست واسه قسط و وقت بیمه به همسرم زنگ میزنه 

خودمم چندباری رفتم دفترش مشکلی ندارم آخه درحد کاری هست

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
شوهرشه هاااا دوست پسرش نیست 

شوهرشه خداش ک نیس این ببین چقدر زجر کشیده ک این همه نوشته کسی ک داره عذاب میکشه مگ مجبوره ک بمونه؟؟

بعدشم شوهرش دوسش نداره ک همش فکرش پیش این و اونه 

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
عزیزم یه سوال الان بدونی خیانت میکنه  شرایط جدا شدن داری؟؟؟  اگه داری ک عین گرگ رو سرش ب ...

این حرفو مشاور ها زیاد گفتن ولی نمی توانم با پولش خوش باشم درد م اینه ...

کاش می فهمیدی چقدر دلم خونه 

خواهر گلم 

ایناکه شما گفتی  اصلا غیر عادی نبود 

من خودم حساسم 

اما به نظرم همسرت سر و گوشش نمیجنبه

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"