2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر بدین

158 بازدید | 19 پست

من با یه پسری دوس شدم که قبلن معتاد بوده به مامانم گفتم مامانم رفته پرسیده گفتن این خوب نیست الانم معتاده دزده کلی چیزا گفتن که مامانم نگفت مامانم میگه رابطتو تموم کن همش سرزنشم میکنه دعوام میکنه نمیدونم چیکار کنم از طرفی دیروز پسره سر اینکه یه نفر بهم پیام داده بود منو هول داد پیش خواهرام داد بیداد کرد خواهرام اومدن به مامانم گفتن مامانم امروز با من دعوا کرد منم نرفتم واسه امتحان از طرفی نمیدونم با مامانم چی کنم که همش با من دعوا داره از طرفی این پسره که دوسش دارم همش گوشیمو چک میکنه پرخاشگره بد دهنه نمیدونم چیکار کنم مامانم تو هر زمینه ای با من مشکل داره این فقط یه مورد بود😔

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم با خواهرام همش حواسشون به منه که کجا میرم چیکار میکنم من خیلی تنهام هیچ دوستی ندارم فقط با این پسره دردودل میکنم بهش وابستم

ببین عزیزم مادرت بد تو را نمیخواد

من خودم فامیلام همین مشکل شما را

دختره عاشق مردی 14 15سال از خودش بزرگتره شده

طرف یه آدم به دردنخوریه و معتاد

هر چی خانواده دختره و فامیلاش بهش گفتن پسره به درد تو نمیخوره کو گوش شنوا ؟

حالا با هم ازدواج کردند زندگیش رو هواست

حالا هم پشیمونه 

ببین عزیزم مادرت بد تو را نمیخواد من خودم فامیلام همین مشکل شما را دختره عاشق مردی 14 15سال از خود ...

من با یکی دوست بودم واسه ازدواج بیرون میرفتیم رفتم عکس گرفتیم بعد مامانم منو شوهر داد وقتی ۱۶ سالم بود با شوهرم ناسازگاری داشتیم طلاق گرفتیم الانم از این پسره خوشم میاد دوسش دارم فقط گذشتش خوب نیست الته پرخاشگرم هست