2777
2789
عنوان

ابن خیانته؟

217 بازدید | 29 پست

با ی نفری ۳سال تو رابطم ی مدت مسافرت بودم ۱۵ روز بعد برگشتم رفتیم بیرون یهو یکی پیام داد فلانی عشقت اومده پیشت مارو یادت رفته بعد زنگ زدم بهش گفت منو دوستم با دوست این اقا اومدیم خونتش منم با این دوست شدم ولی گفت که شمام هستی و میخواد باهات تموم کنه شما ولش نمیکنی خودکشی کردیو اینا(واقعیت اینجوری نبوده اصلا)

ولی این اقا قسم روح مادر که اره اومدن ولی من دوست نشدم 

الان تموم کردم ولم نمیکنه میگه اینا پول خاستن دوستم نداد نقشه کشیدن 

تو ساده ی 

بعدشم دختر دیگه جوابمو نداد

شما بودین چیکار میکردین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم قضیه مشکوکه یه شانس دیگ ب پسره بده

دادم و ی هفته بعدش پیجشو هک کردم ی دختر دیگه پیام داد فیلم بود منو از دست بدی چیکار میکنی  اینم فقط لایک کرد

باز قسم و ایه این دخترو نمیشناسم

وقتی داره قسم اینا میخوره یعنی دوستت داره، تو هم خیلی دیگه به روش نیار نذار قبح قضیه بریزه، فقط جدی باهاش حرف بزن که خیانت برات مهمه و اگه قراره هرز بپزه بهتره کلا بره و از زندگیت حذف شه، البته یه تو محترمانه تر بگو خخ

همین که به دختره گفته یکیو دارم یعنی تو رو، میشه گفت خوبه و بقیه اشم که دختره گفته قراره با تو کات ک ...

میدونی از چی ناراحت شدم من مسافرت بودم حس ششم قوی حس کردم گفتم حس میکنم چیزی شده رفتارت عوض شده سرد شده بود یا ۳سال بود اسمم بیوش بود یهو برداشت 

گفت نه اشباه میکنی بعد اومدم اینجوری شد

عزیزم من پیش دوست پسرمبودم  اونم به همون دوست پسرم پیام داد نه من

آهان من فکر کردم ب شما پیام داده

ب نظرم دوست پسرت بدش نمیاد زیرآبی بره

اگه میگه دوستش جا نداشت اونا اومدن خونش

چرا شماره همو گرفتن

لزومی نداره ک

آهان من فکر کردم ب شما پیام داده ب نظرم دوست پسرت بدش نمیاد زیرآبی بره اگه میگه دوستش جا نداشت اون ...

دقیقا و میگم من مسافرت بودم این یهو سرد شد بیو اسمم که سال بود برداشت و حتی من رفتم خونش تو دستشویی نوار بهداشتی بود گفتم دروغ گفت خب میتوست همون موقع خودش بگه