2777
2789
عنوان

یعنی یکی اینجا زبانش اوکی نیس؟

88 بازدید | 15 پست

سلام میشه بگین این رایتینگ درمورد خونه خوبه یا نه؟ منظورم اینه جایی اشکالی چیزی نداره؟ 

My family includes my father, mother, two brothers and I live at home
Our house is relatively big and has three bedrooms
In our family only l have one room and the other person share room
My room, which is adjacent to the reception, is the only beautiful part of this house in my opinion
Unlike all parts of the house that are covered with wallpaper, my room is filled with my favorite color, white.
White walls, white bed, white table, white closet and... which is also a white shelf has  and very, very beautiful books that make the room more peaceful than it is.
The living room of the house, which is decorated with the interests and opinions of the whole family, is more beautiful than other places in the house.
The kitchen, which is next to my brothers' room and is my mother's favorite part, is decorated with my mother's ideas
Unlike the house, which does not have such a good model, but we have a very beautiful and relaxing yard that has a tree of almost every type of fruit.

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

جمله بندیت خیلی بهم ریختست اشتباه گرامری هم بعضی جاها داری 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته 

ولی یه جاهایی اشتباه داره ....جمله بندیشم بهم ریختست ....با چه منطقی گفتین درسته 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
ولی یه جاهایی اشتباه داره ....جمله بندیشم بهم ریختست ....با چه منطقی گفتین درسته 

عزیزمطبق گرامر بندی tfi نوشته 

اطلاعاتت رو درست کن بعد بگو 

هر نوشته ای سطح بندی داره سطح بندی گرامی ایشون واسه تی آف آی هست که درسته کاملا 

جمله بندیت خیلی بهم ریختست اشتباه گرامری هم بعضی جاها داری 

میشه بگین کجاها تا درستش کنم

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
عزیزمطبق گرامر بندی tfi نوشته  اطلاعاتت رو درست کن بعد بگو  هر نوشته ای سطح بندی داره سط ...

الان یعنی درسته ؟

بله درسته فقط علامت نگارشی رو درست کن 

عه باشه مرررررسیییی ازتون

سلام میشه بگین این رایتینگ درمورد خونه خوبه یا نه؟ منظورم اینه جایی اشکالی چیزی نداره؟ 

My family includes my father, mother, two brothers and I live at home
Our house is relatively big and has three bedrooms

اینجا ک گفتی and I live at home

حذفش کن چون معنی نمیده

In our family only l have one room and the other person share room این جمله درسته In my family, ...

ممنونم ازت