2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر بزرگم 

فارغ التحصیل دکتری تخصصی پزشکی قانونی در آمریکا 

و الان ساکن لندن هستن 

به یهث زبان مسلط هستند 

بعد از ایشون مادرم دختر همین خانوم 

و الانم خودم که در تلاشم که به حداقل مدنظر خودم برسم به لحاظ  علم و استقلال فردی 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

بسیاربودن ازهرکدومم یه نکته یادگرفتم  امابه خودم نمره خوبی میدم مسقل فکرمیکنم تصمیم میگیرم براریزترین کارانیازبه کمک ندارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یکی از اقوام، وضعشون خیلی خوب بود، سه تا بچه داشت، یهو ورشکست شدن ،از عرش اومدن به فرش، تو یه خونه سی متری اجاره ای زندگی میکردن، شوهرش معتاد شد، شروع کرد به درس خوندن، یکم قوی شد، تدریس کرد، شاگرد خصوصی میگرفت، رئیس آموزشگاه شد، لیسانس گرفت، بعد فوق لیسانس، استخدام یه جای خیلی توپ با درآمد بالا و کلی ماموریت شد،  الان دکتری داره میخونه، خونه خیلی خوبی خریدن، بچه هاش رو تو بانک استخدام کرد

خلاصه با تلاشش زندگیشون رو نجات داد

البته خیلی هم سختی کشید