من قبلا یکی تو زندگیم بود خیلی دوسش داشتم اوایل رابطمون گفت ی سزی مشکلات دارم صبز کن اونا حل شه من الان نمیتونم یجورایی تموم کزد بعد ی هفته توی عروسی همو دیدیمو شب عید شد ارزو کردم خدا اگه این ادمی قرار تیس تو اینده من باشه دیگه نزار سر راهم سبز بشه بعد ۵ دیقه یهو پیام داد که خیلی دوستم داره کسی و چیزی دیگع براش مهم نیس فقط من مهمم گفتم حتما ی نشونه از کائنات 😂 این برگشت نزدیک ب ی ماه همه چی عالی اوکی باز یهو این سرد شد بی محلی میکرد یروز گفت ما نمیتونیم بودنمون تو رویا و خیال قشنگه من همنطوری هنگ موندم ۵ ماه گذشت اصلا ی روزم فکرش از سرم نرفت تا دیشب گفتم دیگه بسه این همه منتظر موندم اون همه گریه کردم از امشب ب بعد کلا قراموشش میکنم باز پیام داد🤦♀️ نگفت که بر گشته اینا گفت احساس میکنم از دستم نارحتی منم ی چیزایی بارش کردم گفت حق داری ولی من برای تو خیلی کمم من الان حتی ی ماشینم ندارم فقط صبر کن تا کافی بشم من نمی تونم الان دل بدمو عاشقی کنم دو روز دیگه بهم نرسیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه گلم. اینا رو نشونه ی خدا یا کائنات در نظر نگیر که حسابی به اشتباه میفتی. خدا به آدم عقل داده. و دنیا در نود و نه در صد موارد با اسباب و علل منطقی میگذره نه با معجزه و نشانه ی اینشکلی. این آدم صلاحیت و اراده لازم برای زندگی رو نداره. هرچه بیشتر بهش فکر کنی و براش زمان بزاری زندگی رو باختی. لطفا برا خودت ارزش قائل شو و این بار بلاک کن و جوابشو نده کلا