2821
2789
عنوان

مادر شوهرم

1482 بازدید | 34 پست

مادرشوهرم زنگم زد که چرا دیر به دیر بهمون سر میزنی نمیشه کع همیشه پسر من خونه شما باشه توئم بیا یه روز خونمون گفتم که چشم سر میزنم دیدم گفت فردا زودتر بیا باید بریم خرید میخوام کلی خرید برات کنم کار داریم گفتم چرا من که همه چی دارم گفت من نگفتم چیزی نداری نامزد پسرمی زشته برامون ما وظیفمونه برات خرید کنیم ولی من دوست دارم خودت به سلیقه خودت خرید کنی جوونی بهتر میدونی به نظرتون برم یا بازم اصرار کنم که احتیاجی نیست پدرم زیاد خوشش نمیاد میگه اینجوری شاید فکر کنن من برات کم میذارم😕

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

نه دیگه نری فک میکنه خودتو گرفتی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو خیلی خرید نکن هرچی گفت بگو ممنون دارم در حد یکی دو تا تیکه جنس خرید کن 

ان کلی که این گفت زود بیا انگار میخواد جهیزیه بخره😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

واااا برو بابا  دیونه اگه نری عادتش میدی که این هیچی نمی خواد  برو بزار یاد بگیره

خدم که حرفی ندارم خخخ پدرم خوشش نمیاد 

به نظرم برو ولی دفعه بعدی که رفتی خونشون تو هم هدیه براش ببر

هرچی برا مادرم میخرم برا اونم میخرم دختر نداره حس میکنم ازم انتظار داره

برو مگه چه اشکالی داره ،حالا خیلی خرید نکن و چیزای گرون هم نخر

خخ نمیدونم چی بخرم واقعا دفعه قبل بابام گفت این همه خریدی انگار قحطی اومده گفتم خو چیکار کنم خودش اصرار کرد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792