2777
2789
عنوان

واقعت چجوریه؟؟؟؟؟

197 بازدید | 22 پست

بعضیا هرچیی دلشون بخاد میخورن، 

و چاق نمیشن

رفته بودیم خونه عمم همعروسشم اونجا بود، میگف من اصلا غذای خونگی درست نمیکنم همششش بیرونی و فست فود ک پرر از روغنن، بعد غذاش هم رولت و شیرینی میخوره همیشه، چیپس و پفک و هله هوله هم ک اصلاااا نگم چقد میخوره، تحرکم نداره

خدایی چش ندارم نوش جونش باشه، ولی وزنش ۷۰ ایناس

حالا اگ من بودم ۱۰۰ و رد میکردم🙂

بخدا الان خودمو میکشم😂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورمم هر چی غذا بخورم تازه انگار لاغر ترم میشم...به خدا خوب نیست اینجوری پوستو استخونم

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

عزیزم صبر کن هم چربی خون و ناراحتی قلبی میگیره هم پوستش داغون میشه با اینهمه چربی

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

قورمه سبزی درست کردم از اینا که روغن میندازه و....جاتون خالی ایقد خوشمزه بود نگم براتون..ولی بعدش احساس کردم روحم داشت از بدنم جدا میشد یه حالت بدی بهم دست داد...چون چربی داشت🤕

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
برو خداتو شکر کن، من الان ۳ روزه چیزی نخوردم، همیشه هم گشنمه، 

فکر میکنی خوبه  

و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند ..                          "احمد شاملو"