2777
2789

آنقدر خوشم میاد دخترا سوار موتور برقی میشن رنگهای دخترونه مثل صورتی زرد نارنجی بعد کلاه میزارن البته شبا بیرون میان ب شوهرم میگم ببین ما سوختیم هرچی امکانات بر دهه ی هشتادیاس😬 گیر دادم موتور بخره رفتیم کویر موتور از این موتور برقیارو میگه 80 تومن

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

دقیقا 

از همینجا جا داره ازشون تشکر کنم که باعث عوض شدن حال و هوای شهر میشن 🥰

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آدم مذهبی هستم. بعضیا میگن مذهبی‌اش بدشون میاد اما اتفاقا من اینقدر این دخترا رو دوست دارم. خوشحال هم هستم که قانون عوض شد و دخترا میتونن موتور سوار شن. اما متاسفانه خیلی دیدم که آقایون خیلی اذیتشون میکنن.

از این برقی رنگیا سوار میشن انقدم خوشگلن 

رشت انزلی که پره همه خانما مـوتوری شدن😁

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
آره خیلی خوبه 😍😍  خودمم خیلی دوس دارم سوار شم  البته من هنوز توی گرفتن گواهینامه ماشین ...

ایشالله قبول میشی

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

من شاکن کیشم چهار ساله اینجام شوهرم سیزده شاله از اول خانوما موتور سوار میشدن اینجا موتور بنزینس ممنوعه بخاطر صداش و الودگیش، خانوما یرقی میشسنن برای خرید دور دور سر کاررفتن ، بچه ها هممدل کم سرعتش برای مدرسه و دانشگاه رفتن، قیمتاشم مناسبه، کویر خوب نیست موتوراش ، ما عادت داریم موتورسواری حانوما رو من خودمم میشینم، شوهرم میگه یکی برات بخرم موقع خریدراحت باشی ،