2789
عنوان

عروس هلندی

361 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها امروز صبح پاشدم دیدم عروس هلندی مرده من خیلی بهش علاقه داشتم همیشه واسش درسامو توضیح میدادم به امید اون میومد خونه درد و دلامو با اون میکردم بهم گوش میداد از طرفی خیلی بازیگوش بود منو واقعا می‌شناخت و بیشتر از همه دوست داشت همیشه حرف میزد سوت میزد می‌گفت قربونت بشم و ... از صبح حالم خیلی بده و هیشکی نیست که جاشو واسم پر کنه من فقط اونو داشتم و بدتر از همه اینه که اون بخاطر بیماری نکرد بخاطر من بود من شب خیلی خسته بودم داشتم فیلم میدیدم یه دفعه خوابم برد اونم بیرون قفس بود اومده زیر من من خواب بودم خفش کردم صبح بیدار شدم دیدم مرده کنار منه واقعا جون یه پرنده بی زبون ناخواسته گرفتم واقعا دلم میخواد تاوانشو بدم امیدوارم خدا به بدترین حالت منو بکشه که دردشو تجربه کنم فک کنید عروس هلندیم جای برادرم بود از همه بیشتر دوسش داشتم بعد ببینی کنارت مرده . اونم تو بودی که خفش کردی . و فقط اونو داشتم میخواستم تولدمو با اون جشن بگیرم با هم چایی بخوریم واقعا میخواستم چند باری خودمو بکشم واقعا نمیتونم تحمل کنم هیچی جای اونو نمیگیره واسم امیدوارم تاوانشو هزار برابر پس بدنم امیدوارم خدا منو لال کنه بعد یکی منو بکشه  واقعا دارم دیونه میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیز عمر اون همونقدر بوده برو یکی دیگ بخر ....وابستگی ایجاد نکن پرنده ها عمرشون کوتاه قرار نیست همیش ...

عمرشون ۱۵ تا ۲۰ ساله ولی من یکسال نگهش داشتم واقعا بهش نیاز داشتم اصلا پرنده ی دیگه ای رو نمیتونم تصور کنم

اینقدر خودتو سرزنش و نفرین نکن تو که عمدا نکردی اتفاقه دیگه یجور تصادفه کم کم عادت میکنی بعدا یکی ...

عذاب وجدان دارم و حس میکنم گناه خیلی بدی مرتکب شدم از یه طرف هیشکی جای اونو نمیگره خیلی نازه بود و صداش خاص بود 

خیلی سخته و از همه سختر ک خودت باعثش شدی .عذاب وجدان ادم میکشه متاسفانه .منم طوطی دارم و درکت میکنم ی بار طوطیم با مادرم بازی میکرد مادرم از دستش خسته شد فرار کرد بره تو اتاق بلافاصله طوطو منم پرواز کرد رف دنبالش مامانم در اتاق محکم بست من بدو دنبالش ک لای در مونده طوطیم، چنتا دم لای در دیدم یعنی سکته زدم وقتی دیدم، توان باز کردن در و نداشتم بابام باز کرد  خداروشکر طوطیم در صدم ثانیه از در رد شد یعنی اگه میموند لای در مادرم هیچ وق نمیبخشیدم با اینکه خداروشکر هیچیش نشد اما هیچوقت از ذهنم این صحنه پاک نشده...

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
خیلی سخته و از همه سختر ک خودت باعثش شدی .عذاب وجدان ادم میکشه متاسفانه .منم طوطی دارم و درکت میکنم ...

دقیقا ممنونم خداروشک که حالش خوبه . منم فقط اونو داشتم واقعا دوسش داشتم خیلی واسم خاص بود نمیتونم نبودش رو تحمل کنم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

وای کلی گریه کردم با این پیامت😭😭😭

واقعاً درکت می‌کنم

منم یه عروس هلندی دارم. مادس. با اینکه اکثر ماده ها چاق و بی حالن. این انقد خوش هیکل و بازیگوشه که نگو

عین فرشته ها میمونه

همش میره رو بابام. بند شلوارشو میخوره🥺🤣

زیر یه سالشه. تازه بالغ شده

البته می‌خوام بفروشمش یعنی مجبورم بفروشمش چون درس دارم نمی‌تونم براش وقت بزارم😭😭

وای کلی گریه کردم با این پیامت😭😭😭 واقعاً درکت می‌کنم منم یه عروس هلندی دارم. مادس. با اینکه اکث ...

راستی من رفتم بقیه تایپیکاتم خوندم. منم مث تو دوازدهم تجربیم. اگه دوست داشتی بهم پیام بده که بیشتر باهم صحبت کنیم. آیدی تلگرام moon_yu