2821
2789
عنوان

عروس هلندی

689 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها امروز صبح پاشدم دیدم عروس هلندی مرده من خیلی بهش علاقه داشتم همیشه واسش درسامو توضیح میدادم به امید اون میومد خونه درد و دلامو با اون میکردم بهم گوش میداد از طرفی خیلی بازیگوش بود منو واقعا می‌شناخت و بیشتر از همه دوست داشت همیشه حرف میزد سوت میزد می‌گفت قربونت بشم و ... از صبح حالم خیلی بده و هیشکی نیست که جاشو واسم پر کنه من فقط اونو داشتم و بدتر از همه اینه که اون بخاطر بیماری نکرد بخاطر من بود من شب خیلی خسته بودم داشتم فیلم میدیدم یه دفعه خوابم برد اونم بیرون قفس بود اومده زیر من من خواب بودم خفش کردم صبح بیدار شدم دیدم مرده کنار منه واقعا جون یه پرنده بی زبون ناخواسته گرفتم واقعا دلم میخواد تاوانشو بدم امیدوارم خدا به بدترین حالت منو بکشه که دردشو تجربه کنم فک کنید عروس هلندیم جای برادرم بود از همه بیشتر دوسش داشتم بعد ببینی کنارت مرده . اونم تو بودی که خفش کردی . و فقط اونو داشتم میخواستم تولدمو با اون جشن بگیرم با هم چایی بخوریم واقعا میخواستم چند باری خودمو بکشم واقعا نمیتونم تحمل کنم هیچی جای اونو نمیگیره واسم امیدوارم تاوانشو هزار برابر پس بدنم امیدوارم خدا منو لال کنه بعد یکی منو بکشه  واقعا دارم دیونه میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

☹️☹️ عزيزم تسليت ميگم چه بي سروصدا نگران نباش تو كه عمدي نكردي  اتفاقا چه جاي خوبيم مرده پيش ...

ممنونم 🖤

اخه من نفهمیدم خوابم برده واقعا فقط اونو تو زندگیم داشتم 

آخی،منم عروس هلندی دارم،واقعا ادم وابسته میشه بهش، چند روز دیگه  یکی دیگش بگیر کم کم به اونم عا ...

واقعا کاش از بیماری میکرد کاش کنار من خفه نمیشد واقعا حس میکنم قاتلم نمیتونم عادت کنم همه اثراتش تو خونمون هست 

ممنونم 🖤 اخه من نفهمیدم خوابم برده واقعا فقط اونو تو زندگیم داشتم 

اينجوري وابستم بشي خوب نيست

بالاخره خونواده و دوستم داري كه

بخاطر سنته منم اينجوري بودم 

عادت ميكني به نبودش نگران نباش🥺

اگه خيلي وابسته حيوون ميشي بنظرم نگيري بهتره

عزیزم تسلیت میگم بهت

خودت رو سرزنش نکن حتما موقع رفتنش بوده باور کن اونم از تو دلگیر نیست و مطمئنم خوشحاله طول زندگیش رو کنار تو بوده و دوستش داشتی

به نظر من یه عروس هلندی دیگه بگیر پیش خودت فرض کن که بچه عروس قبلیته یا اینکه روح عروس قبلیت دوباره متولد شده اینطوری کمکت میکنه آروم شی

ولی خودت رو عذاب نده از قصد که نبوده عزیزم

اينجوري وابستم بشي خوب نيست بالاخره خونواده و دوستم داري كه بخاطر سنته منم اينجوري بودم  عاد ...

این اولین حیونیه که داشتم . خانواده دارم ولی دوستی ندارم ولی واقعا خانواده منو درک نمیکنن خیلی منو ناراحت میکنن بخاطر همین فقط با این وقتمو میگذروندم و واقعا اونم خوشش میومد

عزیزم تسلیت میگم بهت  خودت رو سرزنش نکن حتما موقع رفتنش بوده باور کن اونم از تو دلگیر نیست و م ...

حرفت خیلی قشنگ بود ممنونم،🖤🖤 اصلا نمیتونم باور کنم که دیگه نیست منو بیدار کنه باهام غذا بخوره و حرف بزنه  شبیه اون اصلا نمیتونم پیدا کنم

این اولین حیونیه که داشتم . خانواده دارم ولی دوستی ندارم ولی واقعا خانواده منو درک نمیکنن خیلی منو ن ...

سعي كن دوستاي خوب پيدا كني

اگه حس كردي دوستت راه خلاف ميره دوستيتو قطع كن

كلاساي مختلف شركت كن ورزش كن

مسير مختلفي در پيش بگير تا سنت كمه

تو ميتوني چندتا چيز مختلف باهم ياد بگيري وقتتم ميگذروني اينجوري

يه دونه ديگم بخر حالا يه مدت ديگه

سعي كن دوستاي خوب پيدا كني اگه حس كردي دوستت راه خلاف ميره دوستيتو قطع كن كلاساي مختلف شركت كن ورز ...

ممنونم ازت  تا حالا دوستی داشتم ولی از همه ضربه خوردم مامانم میگم نمی‌ذاره برم کلاس میگه فقط درس باید بخونی و کلی فشار دیگه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز