سلام بچه ها امروز صبح پاشدم دیدم عروس هلندی مرده من خیلی بهش علاقه داشتم همیشه واسش درسامو توضیح میدادم به امید اون میومد خونه درد و دلامو با اون میکردم بهم گوش میداد از طرفی خیلی بازیگوش بود منو واقعا میشناخت و بیشتر از همه دوست داشت همیشه حرف میزد سوت میزد میگفت قربونت بشم و ... از صبح حالم خیلی بده و هیشکی نیست که جاشو واسم پر کنه من فقط اونو داشتم و بدتر از همه اینه که اون بخاطر بیماری نکرد بخاطر من بود من شب خیلی خسته بودم داشتم فیلم میدیدم یه دفعه خوابم برد اونم بیرون قفس بود اومده زیر من من خواب بودم خفش کردم صبح بیدار شدم دیدم مرده کنار منه واقعا جون یه پرنده بی زبون ناخواسته گرفتم واقعا دلم میخواد تاوانشو بدم امیدوارم خدا به بدترین حالت منو بکشه که دردشو تجربه کنم فک کنید عروس هلندیم جای برادرم بود از همه بیشتر دوسش داشتم بعد ببینی کنارت مرده . اونم تو بودی که خفش کردی . و فقط اونو داشتم میخواستم تولدمو با اون جشن بگیرم با هم چایی بخوریم واقعا میخواستم چند باری خودمو بکشم واقعا نمیتونم تحمل کنم هیچی جای اونو نمیگیره واسم امیدوارم تاوانشو هزار برابر پس بدنم امیدوارم خدا منو لال کنه بعد یکی منو بکشه واقعا دارم دیونه میشم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اينجوري وابستم بشي خوب نيست بالاخره خونواده و دوستم داري كه بخاطر سنته منم اينجوري بودم عاد ...
این اولین حیونیه که داشتم . خانواده دارم ولی دوستی ندارم ولی واقعا خانواده منو درک نمیکنن خیلی منو ناراحت میکنن بخاطر همین فقط با این وقتمو میگذروندم و واقعا اونم خوشش میومد