بچه ها چندروز پیش چشامو لیزیک(prk) کردم خیلی تجربه عجیبی بود وااای..این چندروز نباید نگا نور و گوشی میکردم ولی الان حوصلم سررفته اومدم ی تاپیک بزنم که هرکسی قصد عمل داره رو ریز ب ریزشو با جزییات بهش بگم 😀 ۵ روز شده برام..خیلی مشتاقم ببینم چندروز دیگه رو.بپرسین جیگرا
من اومدم بگم اگه فمتو می کردی هیچ کدام این مراقبتا رو نیاز نداشتی
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
منم می خوام لیزیک کنم چقد هزینش شد نمره چشمت جند بود الان بهتر می بینی
تردید نکن
بعد از عمل فقط می گی آه از سالهایی با عینک که هدر رفت
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
عمل چند ساعت طول میکشه.من بچه کوچیک دارم سخته الان برم عمل
به ساعت نمیرسه عزیزم.اگه خودت همکاری کنی استرس نگیری مث من هر چشم ۵ دقیقه شاید بشه.ولی خب بعضیا میترسن چشمشونو حرکت میدن یکم زمان میبره.نه ب نظرم مشکلی نداره برو انجام بده.نهایت ۵ روز سخته ک اونم یکی بیاد پیشت میگزرع سریع بعذش میتونی ب بچت برسی
خدارحمتش کنه عزیزم.ببین فقط روز اول نهایت روز دوم درد داری این دوروز اقاتون یا دوستی همسایه ای کسی کمکت کنه.بعدش با عینک افتابی که میزنی میتونی کاراتو انجام بدی.بعدش فقط مراقبت داره نمیگه کاری نکن..مثلا عینک افتابی بزنی.حموم نری.اب به چشمت نزنی و.. این چیزا..هرچی زودتری بری تا بخای بش فکرکنی زودترم خوب شدی عزیزم