2777
2789
عنوان

بیاین ببینین جاریم حق داره یا من

658 بازدید | 51 پست

ما حدودا سه ماه ازدواج کردیم اومدیم خونه خودمون
دقیقا یک هفته بعد عروسی ما برادر شوهر کوچیکم زن عقد کرد ماهم برا محضر هم یک باکس گل بردیم هم هدیه نقدی
من خودم شاغلم هنوز وقت نکرده بودم دعوتشون کنم دوسه تا تعطیلی گزشته هم اونا نبودن رفتن سفر
الان برادر شوهرم نشسته به مادرشوهرم گفته زنم ناراحته که داداش و زنش پاگشا نکردن
منم به مادرشوهرم گفتم دلم نمیخاست رستوران دعوت کنم و گرن زودتر پاگشا میکردم دنبال یک تعطیلی بودم که دعوتشون کنم
من دلم میخاست براشون سنگ تموم بزارم و مفصل بگیرم
چند روز پیش تولدم بود بعد همه تبریک گفتن برادر شوهرم و خانومش گفتن ما نمیایم تولدش چون مارو پاگشا نکرده هنوز
حس بدی گرفتم که ازم طلبکارن من خودم تا یکسال بعد عقد هنوز پاگشا میشدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقد سبکن

اصلا دلم نمخاد با جاریم وارد بحث های خاله زنکی بشم همیشه هم احترامش دارم.حتی شنیدم میگه وقتی به کارهای زندگی نمیرسی مگه واجبه بره سرکار کار زندگی از نظرش پاگشا ایشونه

حق کاملا با شماست اصلا شاید نخوای دعوت کنی به کسی ربطی نداره جاریت چقد حقیر و بدون عزت نفسه،کاری که فکرمیکنی رو انجام بده این بعدا میخواد برات زیاد سوسه بیاد رو نده که همیشه بشه حرف حرف اون،۲هفته تا۱ماه دیگه دعوت کن

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
حق کاملا با شماست اصلا شاید نخوای دعوت کنی به کسی ربطی نداره جاریت چقد حقیر و بدون عزت نفسه،کاری که ...

*کاری که فکرمیکنی درسته رو انجام بده

اصلا دلم نمخاد با جاریم وارد بحث های خاله زنکی بشم همیشه هم احترامش دارم.حتی شنیدم میگه وقتی به کاره ...

داره تورو خراب میکنه تو فامیل ی بار جوابشو بده وگرنه این حرفا رو خانواده شوهرتم تاثیر میذاره

اصلا دلم نمخاد با جاریم وارد بحث های خاله زنکی بشم همیشه هم احترامش دارم.حتی شنیدم میگه وقتی به کاره ...

حرفی میشنوی برو بهش بگو فلانی شنیدم این حرفو زدی حرفی داری جلو روم بزن

وای که چقدر از این رسم پاگشا بدم میاد. احساس میکنی تو باید برای اینکه مجوز ورود به خونه کسی رو داشته باشی اون با دعوت کردن تو این اجازه رو بهت بده. من با پسرخالم ازدواج کردم و بعد چند ساعت بعد عقد خودمو دعوت کردم خونه خالم شبم موندم. بعدا خالم خودش یه مراسم پاگشا برام گرفت ولی هیچ کس دیگه نگرفت و من اصلا بهش فکرم نکردم چه برسه بخوام ناراحت بشم هیچ اتفاق خاصی هم در روابط ما نیافتاد. کاش این رسمای دست و پاگیر که به اسم احترام انجام میشه منحل بشه تا آدما خوشحال تر باشن.

.

وای که چقدر از این رسم پاگشا بدم میاد. احساس میکنی تو باید برای اینکه مجوز ورود به خونه کسی رو داشته ...

من خودم مادر همسرم بعد 5 ماه برام مهمونی گرفت چون شرایطش نداشت من این 5 ماه هم میرفتم خونشون

2790
2778
2791
2779
2792