2777
2789
عنوان

شب ادراري😭😭😭😭😭😭😭😭

1147 بازدید | 87 پست

ساعت دوازده پسرمو ميبرم دسشويي ساعت ٣:٥٠ديشب پاشدم ببرمش جاشو خيس كرده بود 😭لباساشو عوض كردم دوباره هفتو نيم جيش كرده 

چيكار كنم بميرم براش همش جاش تره 

تو روز شده ٥ساعت دسشويي نميره شبو نميدونم چرا 

قبلا بود امااگه شب ميرفت تاصبح هفت اصلا جاشو خيس نميكرد  از زمستون  كه بيماري سخت گرفت پشت هم اين شب ادراري شدت گرفت الان چند ماهه سالمه اما اين شب ادراري باهاشه دكترم دارو نميده ميگه زير هفت ساله ٤سالو دوماهشه 

چيكار كنم خونه كسيم ميرم حتي تو پوشك نم ميده نميرم از ترس خودشم اذيته تا صبح هزار بار من بلندش كنم😞

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

شب كمتر اب ميدم بخوره اما در طول روز زياد اب ميخوره 

هندونه اينا هم نميدم 

خودم رفتارم باهاش خوبه ها همسرم يكم تنده گاهي داد ميزنه 

نميدونم از كجا بفهمم منشاش استرسه يا بنيه بدني يا سردي خسته شدم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخر شب اب و مایعات نده بخوره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
سردی داره شبا موقع خواب یقاشق چای خوری عسل طبیعی بده بهش

جدي خوبش ميكنه اگه خوب بشه تا اخر عمر دعا گوتم نميدونم اين بچه چشه نه من نه همسرم سابقه شب ادراري نداريم تو بچگي

الهی . اصلا نگران نباش دختر من تا ۸ سالگی اینجوری بود . یهو خودش خوب شد .اصلا هم دعواش نمیکردم فقط یه تشک بزرگ مخصوص براش درست کرده بودم زیرش نایلون داشت . خودش یهو خوب شد دکترم برده بودم میگفت گرمیجات بخوره . دختر من کلا سردی زیاد میخوره اخه

دیشب غذا یا میوه سردی نخورده بود ؟

هرشب خواهر همينه 

نه عزيزم مراقبم نميدم بهش 

انبه خورد و كباب تابه ايي كه گرمه

یه چند وقت گودی کمرشو و بالاتر با روغن سیاه دانه گرم شده ماساژ بده شبها.

از ۸ شب به بعد نباید مایعات بخورن .شبها سردش نمیشه ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷