marzi73 مدیر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 674 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 42 پست دوستان میشه تجربه وتوصیه های قبل عمل رو بگین🙏عملش سخته؟چیکارکنیم خوبه؟ 👈حال دلم خوب نیست برام دعاکنین👉 1402/05/24 | 02:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marzi73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 674 چه شانسی دیگه نگران نتیجه هم نیستی پس بلا من هر چی استخونی دیدم عالی شده خودم گوشتی بود یک سال درگ ... فدات ممنون اره دکترم گفتش خوب میشه انشالله خوب بشه 👈حال دلم خوب نیست برام دعاکنین👉
naj عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 774 تهران یکشنبه ۵سال پس اصلا نگران نباش. اگر دماغت هم استخوانی باشه تامپون ها یه روزه سو فقط روز اول اثرات بیهوشی داری و نیاز داری کسی حین راه رفتن مراقبت باشه من که حتی ۳ روز اول گشنم نمیشدآبمیوه هم کنارت بزارمن دکترم حتی گفت استراحت مطلق نداشته باش
marzi73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 674 پس اصلا نگران نباش. اگر دماغت هم استخوانی باشه تامپون ها یه روزه س و فقط روز اول اثرات بیهوشی داری ... استخونیه انشالله همین جورباشه برام دعاکنید خوب پیش بره 👈حال دلم خوب نیست برام دعاکنین👉
naj عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 774 و یچیز دیگه اینکه اثر بیهوشی تقریبا تا فردای بعد از عمل هست و هی خواب میری(برای من که اینجوری ... من خودم میرفتم باز شب دلم نمیومد همراهم رو بیدار کنمبس که باید آبمیوه بخوریم دسشویی ۶دانگ به نام میشه 🤣🤣🤣
naj عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 774 استخونیه انشالله همین جورباشه برام دعاکنید خوب پیش بره دکتر کی جراحی داری؟
meercat عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 299 من خودم میرفتم باز شب دلم نمیومد همراهم رو بیدار کنم بس که باید آبمیوه بخوریم دسشویی ۶دانگ به نام م ... 😂وای من اصلا نمیتونستم سرم گیج میرفت
naj عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 774 😂وای من اصلا نمیتونستم سرم گیج میرفت من دکترم گفت فرداش خودت تامپون در بیارزمانی که همراهم کشید رفتم دستشویی تعادلم سخت بودولی توی دستشویی کابوسم این بود کفش سر نخوره😂😂😂😂
meercat عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 299 من دکترم گفت فرداش خودت تامپون در بیار زمانی که همراهم کشید رفتم دستشویی تعادلم سخت بود ولی توی دس ... وای جدی خودت کشیدی؟😭
naj عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 774 وای جدی خودت کشیدی؟😭 اره همراهم کشیدخیلی راحتکلن سخت نگیرخیلی همه چیزش آسونه هر چی به خودت انرژی بدی بعد عمل راحت تریمن ویزیت روز فیلم رفتم پیش دکترمانقد بهم انرژی داد که شبش راحت خوابیدم و با خنده بی هوش شدم
meercat عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 299 اره همراهم کشید خیلی راحت کلن سخت نگیر خیلی همه چیزش آسونه هر چی به خودت انرژی بدی بعد عمل ... من تامپون رو خود دکتر صبح بعد عمل کشید اصلا درد نداشت ولی خب یکم ترسناک بود، یهو یچیز دراز از دماغم اومد بیرون 😂😂
naj عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 774 من تامپون رو خود دکتر صبح بعد عمل کشید اصلا درد نداشت ولی خب یکم ترسناک بود، یهو یچیز دراز از دماغم ... همش تلقینه از اطرافیان وگرنه واقعا چیزی نبود 😄خلاصه ی کلام این ده روز عملم از بهترین روزای عمرم بود 🤣🤣🤣