2777
2789

یعنی بهترین و راحت ترین عمله.

قبلش حتما موهای بینیتو بزن فقط خیلی خیلی مراقب باش که زخم نشه بینیت.

حتما صورت و ابروهاتو شیو یا اصلاح کن ، چون بعد عمل تا مدت ها نمیتونی😬

بعد از عمل اصلا اصلا مایعات رو با نی نخور به بینی فشار میاد(حداقل تا یکی دو هفته)

و اینکه روی ی کاغذ چیزایی که از دکترت میخوای روی ی کاغذ بنویس با خودت ببر اتاق عمل 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکم استرس دارم کسیو ندارم که مراقبم باشه همسرمم دو روز بیشتر نمیتونه مرخصی بگیره بچه کوچیکم دارم😔یک ...

دو روز اول که تامپون داری یکم فقط شبا سخته که خداروشکر شوهرت هست

بعد فقط سنگینی گچ هست و سرتو پایین نیاری حله

چشم به هم بزنی گچ رو برمیداری و راحت میشی

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
کسی ندارم شهرغریبم نمیخوام بگم راه خیلی دوره به سختی سزارین هست؟؟؟؟اخه زایمانم تنها بودم بعدش

حتما قبل عمل ی قابلمه بزرگ عدسی یا سوپ یا یچیز نرم درست کن چون میگی تنها هستی بعد از عمل بتونی چیزی بخوری

یعنی بهترین و راحت ترین عمله. قبلش حتما موهای بینیتو بزن فقط خیلی خیلی مراقب باش که زخم نشه بینیت. ...

خیلی ممنونم بابت توضیحات 🙏

👈حال دلم خوب نیست برام دعاکنین👉
دو روز اول که تامپون داری یکم فقط شبا سخته که خداروشکر شوهرت هست بعد فقط سنگینی گچ هست و سرتو ...

انشالله ممنونم دوست عزیز

و یچیز دیگه اینکه 

اثر بیهوشی تقریبا تا فردای بعد از عمل هست و هی خواب میری(برای من که اینجوری بود) توی این زمان از جات بدون کمک اصلا بلند نشو چون سرت خیلی گیج میره حتما یکی دستت رو بگیره برای دسشویی رفتن ببرتت و بیارتت 

من خودم بعد از عمل خیلی زیاد دسشوییم میگرفت 

و هر یک ساعت یبار میرفتم دسشویی😂😂

فکر کن تا بهوش اومدم رفتم دسشویی

حتما قبل عمل ی قابلمه بزرگ عدسی یا سوپ یا یچیز نرم درست کن چون میگی تنها هستی بعد از عمل بتونی چیزی ...

بله تنهام ممنونم حتما درست میکنم

مرسی که گفتی😁

قربونت عزیزم

اصلا استرس نداشته باش

من خیلی استرس داشتم تبخال زدم دو هفته عملم عقب افتاد 😅

خود عمل که بیهوشی هیچی متوجه نمیشی بعدشم قرص میدن مرتب بخوری درد رو از بین میبره

منم خیلی میترسیدم ولی میگن تا کاری رو انجام ندی متوجه نمیشی بدنت چقد قویه و چه کارا میتونی انجام بدی

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
و یچیز دیگه اینکه  اثر بیهوشی تقریبا تا فردای بعد از عمل هست و هی خواب میری(برای من که اینجوری ...

😀😀😀😀داستان داریم پس

قربونت عزیزم اصلا استرس نداشته باش من خیلی استرس داشتم تبخال زدم دو هفته عملم عقب افتاد 😅 خود عم ...

خیلی ممنونم بابت توضیحاتتون

استخونی

چه شانسی دیگه نگران نتیجه هم نیستی پس بلا

من هر چی استخونی دیدم عالی شده

خودم گوشتی بود یک سال درگیر بودم گوشت نزنه😂