2777
2789
عنوان

نی نی یار

100 بازدید | 8 پست

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  عزیزدلم چرا کاربرdiba_3178 رو تعلیق کردید؟؟ دوستم بوددد.الان داشتم باهاش حرف میزدم یهو دیدم تعلیق شد.برگردنید لطفااا

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

@نی_نی_یار_شب   دعزیزدل چرا کاربزیشو تعلیقکردید، ؟ الان داره یکسرهبهم پیام میده ک ب نی نی یار بگو چزا تعلیقم کردن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر برگشت کاربری با من نیست اجازه ندارم

خب میشه فقط بگی ک چرا تعلیق شد؟ اخه کاری  نکرد‌.سیاسی هم تاپیک نزد وباکسی دعوام نکرد

@نی_نی_یار_پنج  

عزیزم لطفا کاری رفیقمو برگردونید .

@diba_3178 لطفااااا برش کگگردنید .تماس یا ماهم پیام داد ولی پیگیری نکردند.دیشب یهوووو تعلیق ششد.

هی دارع بعم پیامک نیده ک ب نینی یار بگو بر گردو‌نه متو‌.لطفا برش گرد‌ون و دلیل تعلیق ش بگو

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_پنج

خب میشه فقط بگی ک چرا تعلیق شد؟ اخه کاری  نکرد‌.سیاسی هم تاپیک نزد وباکسی دعوام نکرد @نی_نی_ی ...

تعداد پیام ها زیاد دونه دونه چک میشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

تعداد پیام ها زیاد دونه دونه چک میشه

عزیزم لطفا دلیل ترگیدنشو بگید و رسیدگی کنید و برگردونید کاربریشو .لطفا.خیییلی ناراحت شدع

2790
2778
2791
2779
2792