2789
عنوان

دیونم کرده 😑

235 بازدید | 14 پست

بعد یکسال رفتم شهرمون 

خونه خودم ی شهر دیگه اس ، اومدم ب خانوادم خودم سر بزنم 

چون راه دور هزینه رفت امد زیاده خودم سالی یکبار میرم 

چون تو راه جاده اذیت میشم حداقل دو الا س هفته میمونم بعد میرم تا سال بعد 

الان شوهرم روزا اول خوب بود الان خیلی اذیت می‌کنه دیشب زنگ زدم میگه حوصله ندارم تو فقط منو واسه کارات یا اینک بدونی کجام میخای و زنگ میزنی 

راستش خونه ما خیلی شلوغه نمی تونم جلو بقیه و حرفه‌ای عاشقانه بزنم زیادم سین جین نمیکنم زنگ میزنم حالش بپرسم والا خودش اصلا تا الان رنگم نزده  

نمی دونم چشه 

بهم گفت تا وقتی نیومدی زنگ نزن ب من 

والا مگ مجبورن کردن زن از شهر دیگ بگیری من دل ندارم خانوادم ببینم هر سری میام شهر خودمون زهر می‌کنه سفرمو خستم کرده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوسه هفته خیلی زیاده درسته یباردرساله ولی بهتره دوسه بار درسالش کنی که بهتون فشارنیاد دوری واقعاسخته

عزیز پول بلیط خیلیه والا در حد توانم نبس وگرنه س ماه یبار میرفتم چند روز می موندم 

بعدم دو هفته فقط تا سال بعد ما زنا دل نداریم ینی ی مدت برای خودمون زندگی کنیم

والا نمی تونم ۲۴ ساعت تو راه باشم بعد بیام دو س روز بمونم برگردم تا سال بعد  حداقل دو هفته نیا ...

من ربع ساعت تاخونه بابام فاصله س ده روزی یاهفته ای یبارمیرم ذلم میکنه ازبس به بهونه های مختلف زنگ میزنه طوریکه همه صداشون درمیاد😄

عزیز پول بلیط خیلیه والا در حد توانم نبس وگرنه س ماه یبار میرفتم چند روز می موندم  بعدم دو هفت ...

شماهم حق داری ولی درکل دوره زمانه بدی شده بااحترام به شماوهمسرتون بنظرم انقد ازهم دورنباشید بهتره 

منم شهر غریبم، ۴ الی ۵ ساعت راهه تا خونه مامانم سالی یکبار میرم  ۳روز میمونم و برمیگردم ۳هفت ...

نمی دونم والا من تو جاده اذیت میشم بعد هم با شوهرم قبلش حرف زدم چند روز بمونم خودش گفت باشه اشکال ندارع دلم میخواد یکم استراحت کنم خسته شدم بس تو خونه و بیرون کار کردم

شماهم حق داری ولی درکل دوره زمانه بدی شده بااحترام به شماوهمسرتون بنظرم انقد ازهم دورنباشید بهتره&nb ...

مردی ک بخواد واسه دوری چند روز من خیانت کنه خوب مطمئناا وقتی من باشم هم ادامه میده 

اصلا بودن نبودن فرقی ندارع واسش

مردی ک بخواد واسه دوری چند روز من خیانت کنه خوب مطمئناا وقتی من باشم هم ادامه میده  اصلا بودن ...

صدالبته بلانسبت همه ی مردای خوب خودت روناراحت نکن 

بشین مفصل باهاش صحبت کن بگوبایدیه فکرجدی بکنیم برای این مشکل منکه ازخانوادم دورم ومجبورم دیگه حداقل سالی یباربرم دیدنشون بیشترنمیتونم به خاط هزینه ها توهم که تنهایی دلت میگیره بهتره باهم بیایم که هم مسافرت محسوب بشه هم دیدارتازه کنیم