2777
2789
عنوان

امشب تو ماشین اشکم دراومد😭🥲

390 بازدید | 19 پست

شوهرم اوایل ازدواج اصلا اهل روضه اینا نبود الان چند وقت هست رفته تو کار روضه و مسجد 

چون تنهاییم بچه دار نمیشیم .

از این روضه ب اون روضه 

ی نفر هم شده دوستش 

دو تا بچه هاش همراهش ماشین هم نداره 

میاد باما ...

خانمش تو خونه هست بچه کوچیک داره 

یعنی امشب داغون شدم 

از بس بچه هاش تو ماشین اذیتتت کردن هر دفعه زنگ میزنه کجا هستید بریم روضه

امشب ب شوهرم توپیدم یعنی چی این با ما هست گفت تحمل کن تا ی هفته 

چ کار کنم بچه ها 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا توی این یک هفته قراره چه اتفاقی بیوفته؟

قراره بره کربلا 

دیگه ان شاالله تموم بشه این اوضاع 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

روضه که اشکال نداره،اذیت کردن بچه ها هم اگه اذیتت میکنه،نبرینشون خب...

ولی ثواب داره ها،حالا اونا هم بچه ان،یکم تحمل کن،مگه چقدر مسیرتون طول میکشه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ثواب داره تحمل کن اون زنشو با یه بچه تنها می‌ذاره برای ثوابش تو هم تحمل کن

اره درسته 

ولی نه راحت در خونه سوارش کنیم و پیادش کنیم

عزیزم نیت کن برای رضای خدا باشما میان وانشا....امام حسین تا سال دیگه ی دوقلو بهت بده این شلوغی ها و ...

اره ولی از اینکه مردم از ادم سواستفاده کنن خوشم نمیاد 

ان شاءالله. ان شاءالله میره حاجتشو میگیره و ب سلامتی بر می گرده. در مورد دوستشم زیاد سختگیر نباش . ...

خیلی ممنونم اره درسته من ادم سختتگیری هستم

روضه که اشکال نداره،اذیت کردن بچه ها هم اگه اذیتت میکنه،نبرینشون خب... ولی ثواب داره ها،حالا اونا ه ...

اره درسته 🥺

اگر یه هفته دیگه تموم میشه تحمل کن در غیر اینصورت مستقیم به مرد بگو خودت میای قدمت رو چشم ولی بچه ها تو نیار 

مقصر شوهرت هست نه اون اقا و بچه هاش

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
2790
2778
2791
2779
2792