2777
2789
عنوان

یکی تعقیبم میکنه💔

2054 بازدید | 88 پست

سلام بچه ها 🙂

میخواسم بگم چند روزیه متوجه شدم وقتی کلاس میرم یکی منو تعقیبم میکنه 

اول اهمیت ندادم میدونسم کرم میریزه 😑

وقتی از کلاس برمیگشتم تو گوشم هندزفری بود اهنگ گوش میدادم 

دیدم نزدیکم شد یچیزی گفت 

نفهمیدم چی گف 

بعد گذشت تا امروز 

دیدم جلوی کلاسم مونده 

مردم از ترس 

بچه ها شماره پلاکشم برداشتم 

نمیدونم چیکار کنم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11798701&slug

لطفا گزارش بدید بترکه دعاتون میکنم

سوسن پرور دات کام🥳🤍 یه فروردینی دارای تایپ شخصیتی ENFP هستم🥺😂🤍 احساسی ام و میانگرا به عقاید بقیه کاری ندارم ؛ تا به عقایدم کاری نداشته باشن😛🤍 یه انسان کاملا معمولی هستم و منم مثل بقیه دارای عیب و نقص هستم🫂💛 یه شکمو و فیلم باز هستم🤗🤭💚 معتقدم باید همیشه با بقیه فرق داشت و خاص بود🥸🍅🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواظب باش به پلیس بگو

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

به پلیس اطلاع بده این آدم قصد خوبی نداره دنبال آدرس خونه ته یا داره یه وقت گیر میاره خدایی نکرده بلایی سرت بیاره مراقب خودت بیشتر باش

سوسن پرور دات کام🥳🤍 یه فروردینی دارای تایپ شخصیتی ENFP هستم🥺😂🤍 احساسی ام و میانگرا به عقاید بقیه کاری ندارم ؛ تا به عقایدم کاری نداشته باشن😛🤍 یه انسان کاملا معمولی هستم و منم مثل بقیه دارای عیب و نقص هستم🫂💛 یه شکمو و فیلم باز هستم🤗🤭💚 معتقدم باید همیشه با بقیه فرق داشت و خاص بود🥸🍅🤍

میترسم به خونوادم بگم 

بابام خیلی حساسه 

میدونم یه بلایی سرش میاره 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11798701&slug لطفا گزارش بدید بترکه دعاتو ...

چشم

شاید روت کراشه

بابا ترسیدمه ازش تاحالا تو عمرم ندیدمش

به پلیس اطلاع بده این آدم قصد خوبی نداره دنبال آدرس خونه ته یا داره یه وقت گیر میاره خدایی نکرده بلا ...

خونمو پیدا کرده جلو دم خونمون هم دیدمش

خونمو پیدا کرده جلو دم خونمون دیدمش

یا خدا چرا به خوانواده نمیگی استاتر عزیز آدمی که چند روز شمارو تعقیب میکنه نیت خوبی نداره از من گفتن بود

یا خدا چرا به خوانواده نمیگی استاتر عزیز آدمی که چند روز شمارو تعقیب میکنه نیت خوبی نداره از من گفتن ...

بخدا بدجور دوراهیی موندم 

میترسم بگم 

میدونم بابام ببخشید جر ش میده

بعد من خیلی محدودم اصن تنها بیرون نمیرم 

فقط کلاسم میرم اونم مستقیم میرم برمیگردم