2777
2789
عنوان

کیا سقط داشتن بیاین لطفا

212 بازدید | 37 پست

خانوما بعدش باردار شدین زود یا دیر من ماه قبل سقط کردم ۷ هفته بودم دکتر بهم گفت بعد خونریزی اقدام من وبه حساب سقط دیروز موعدم بود البته قبل بارداریم پریودام نامنظم بود الان دیروز تاحالا تست میزنم یه حاله ای خیلی ظعیف میوفته که دونفر میبینن دونفر تشخیص نمیده و نمیبینه به خدا گیج شدم بعد پنج سال خدا نی نی بهم داد اما در حسرت دیدنش🤰🍼 در حسرت اینکه براش مادری کنم منو گذاشت 💔اما کار خدا بی حکمت نیست دلم گرفته بیاین ببخشید طولانی شد 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدابزرگه انشاءالله لطفش شامل حال شماهم میشه.. چرا سقط شد؟ چن ماه بینش فاصله مینداختین بعد دو ...

ممنون فدات شم بخدا مثل برق باد گذشت اصلا جوری شد خودمم نمیدونم یهویی ن کار سنگین کردم ن چیز بدی خوردم 🥺😥

خدابزرگه انشاءالله لطفش شامل حال شماهم میشه.. چرا سقط شد؟ چن ماه بینش فاصله مینداختین بعد دو ...

والا منم فک کردم که باید فاصله بندازم دکترم گفت ن اقدام کن دو سه باری اقدام کردم 

ممنون فدات شم بخدا مثل برق باد گذشت اصلا جوری شد خودمم نمیدونم یهویی ن کار سنگین کردم ن چیز بدی خورد ...

من ۲ ماه بعد اقدام کردم خیلی ب خودم رسیدم تقویتی خوردم الان دخترم ۳ سالشه ب لطف خدا

والا منم اردیبهشت سقط کردم دوماهه .سه ماه گذشته هنوز باردارنشدم خیلی ناراحتم

خیلی سخته آجی انشالله به زودی مامان نی نی سالم میشی و هیچ اتفاق بدی نمیوفته 🌱

چند ماه به بدنت استراحت بده.بعد از سقط زن هم از لحاظ جسمی هم روحی ضعیف میشه.صبر کن به حالت عادی برگر ...

خیلی توی فکرم دوس دارم زودی مامان یه فسقلی سالم بدون اتفاق های بد بشم برام دعا کنید