سلام دخترم چند هفتس سرفه داره شدید نبود بردم متخصص گفت آلرژی از امروز صبح سرفه خیلی شدید با پری بینی و آبریزش شدید داره یعنی گلوش یا ریه ش عفونت داره باز ویروس اومده ای خدا😩😩
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما یه ویروس جدید گرفته.زمینه الرژیک داشته براهمین ویروس بیشتر اثر گذاشته روی سینوساش وریه ش ببر د ...
ببرم متخصص کودکان یا دکتر گوش و حلق و بینی؟
من که همیشه پسرمو میبردم فوق تخصص عفونی یا ریه ی کودکان خیالم راحت بود.اگر کودکان متبحر میشناسی ببر وگرنه فوق تخصص عفونی یا ریه ببری مطمین تری که آنتی بیوتیک لاز داره یا نه
رب عناب بده عفونت گلو لوزه گوش و خوب میکنه من باید ۴۰ روز میدادم سه هفته دادم بنا به دلایلی نشد بدم ولی همونم دوبار دکتربردم گفت دیگه التهاب گوش و گلو نداره . اگه میدی دستورشو بدم