2777
2789
عنوان

زنداداشم ....

418 بازدید | 30 پست

داداشم از نظر مالی ب سختی افتادن...خانمش بارداره و چندوقت دیگه وقته زایمانشه میخاد از بیمه من استفاده کنه بنظرتون میشه مشکلی پیش نمیاد موقع شناسنامه گرفتن برای بچه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیمه سلامت خیلی ارزونه بگو بیمه اش کنه

میخاد بره بیمارستان خصوصی

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

حتما مامور بیمه می فهمه .مگه الکیه همش با کد ملی وسایته خودتم جریمه می کنن .خودت کمکشون کن . دوتا خواهر  اینکارو کردن دوراز جون خواهره که فوت شد جنازه تحویل نمی دادن چون سجل با بیمه نمی خوند

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

دفترچه سلامت بگیره کاملا رایگانه

منظورتون دفترچه گرفتنه یا زایمانه؟ آخه میخاد بره خصوصی چون حاملگی پرخطر داشته 

اول اینکه قطعا به مشکل میخورید جریمه سنگین میشید

دوم اینکه شناسنامه بچه به اسم شما صادر میشه.

چون باید پرونده ببری برای ثبت احوال. اسم شما به عنوان مادر نوشته میشه.

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

کد ملی میخوان اسم بیمه شده میاد عکسش میاد 

تقریبا قیافه هامون بهم نزدیکه مدارکمم ک داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز