2777
2789
عنوان

ازدواج

3261 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

من اگه بخوام داستان خودمو تعریف کنم خیلی طول میکشه به خاطر همین میرم سر اصل مطلب 

من فعلا ازدواج نکردم ولی کاری که انجام دادم و شگفت زدم کرد رو میگم انجام بدید انشاالله حاجت روا بشید و سفید بخت.

اول اینکه اگه میتونید زیارت امام رضا برید قبل رفتن به زیارت غسل زیارت کنید و فقط به نیت ازدواج خوب برید زیارت اون روز وارد حرم بشید زیارت کنید زیارت نامه بخونید بعد زیارت جامعه کبیره رو بخونید بعدش یا نماز جعفر طیار بخونید یا نماز استغاثه حضرت زهرا هدیه کنید به امام رضا و در اخر به از امام بخواین واسطه بشن تا بهترین همسر روزیتون بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه بدون زیارت رفتن جواب بگیریم😔

امام رضا انیس النفوس هستند،هر جای دنیا که باشی به یادشون باشی ان شاءالله نظر میکنند

چیزی هم اگر نمیشه میدونن که به صلاح نیست و گرنه بخشنده تر از اون چیزی هستن که فکر میکنیم

امام رضا انیس النفوس هستند،هر جای دنیا که باشی به یادشون باشی ان شاءالله نظر میکنند چیزی هم اگر نمی ...

چ دعایی بخونم یا چ نذری ک برای ازدواجم جواب بده؟

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇
سلام ان شاءالله خوشبخت بشی ممکنه تعریف کنی چه اتفاقی افتاد که شگفت زده شدی؟

تا برگشتم خواستگار اومد هنوز جواب ندادم ولی از هیچی انقد سریع جواب نگرفته بودم😂

درشرف ازدواجی ؟ یا حاجت دیگه داشتی وشده ؟ یا شنیدی که خوبه؟چون من تا حالا نشنیدم امام رضا هم که دو ...

من تو اینستا ی پست دیدم که دختر خانومه از این طریق ازدواج کرده بود از ازدواجشم راضی بود منم انجام دادم

عزیزم امام رضا عشقه قربونش برم هر چی بخواین بهتون میده

چ دعایی بخونم یا چ نذری ک برای ازدواجم جواب بده؟

خودم مجردم ولی فکر کنم از وقتی نماز استغفار خوندم خواستگار زیاد شد

به نظرم ازدواج قسمته،موقعش که برسه اتفاق میفته

ان شاءالله در اسرع وقت با بهترین مورد ازدواج کنید

2790
2778
2791
2779
2792