2777
2789
عزیزم مراکز خرید پردیس و بازار عرب ها خوبه اجناسشون به نسبت ارزون تر بازار عرب ها لباس نخی هاشو خوب ...

مرسی عزیزم

بزن و برقص یعنی مختلط همه میرقصن ؟ بعد شوخی های مثبت هجده هم داره؟ 

موتور سواری قیمت و ساعتش رو میدونی؟ 

بعد شنیدم جدیدا شبیه ساز دور دنیا اومده؟ نمی‌دونم درسته یا نه

مرسی عزیزم بزن و برقص یعنی مختلط همه میرقصن ؟ بعد شوخی های مثبت هجده هم داره؟  موتور سواری قی ...

آره دیگه یه سری چیزا رعایت نمیشه و اگه حساس باشی شاید اذیت بشی  توی جنگ هاهم معمولا دیدی که خیلی از شوخی ها  رو میکنن ....

موتور هم فکر کنم تا پارسال ساعتی ۲۰۰بود البته مطمئن نیستم عزیزم ولی میارزه شبا توی جزیره کنار ساحل مثل ساحل مرجان یا سیمرغ خیلی کیف میده اگه زن و شوهر تنها هستین از این موتورهای معمولی اجاره کنید اگه هم بچه دارید صندلی دار اجاره کنید تا راحت تر باشید  

ساحل نارگیل هم قشنگه 

در مورد شبیه ساز چیزی نشنیدم عزیزم 

اگه ترس از ارتفاع نداری و هزینش براتون مهم نیست میتونید با هلی کوپترهای کوچیک روی سطح جزیره پرواز کنید البته هزینشو نمیدونم  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره شاید همین کار رو کردم چون خودم به شدت میترسم و بعد فکر میکنم جاهای دیگه بهتر باشه چون کیش خیلی ه ...

شنا بلد، نیستی؟ اگه بلد باشی ترس کمتری داره ولی در کل خیلی خوبه یه دنیای جدیدی، هست 

آره دیگه یه سری چیزا رعایت نمیشه و اگه حساس باشی شاید اذیت بشی  توی جنگ هاهم معمولا دیدی که خیل ...

نه مجردم با پدر و مادرم می‌خوام برم   

پس هیچی ، خانواده مذهبی نیستیم زیاد ولی من خودم خجالت میکشم . 

من احتمالا حالا با موتور یا دوچرخه رو برم

از ارتفاع میترسم ولی پاراسل و شاتل رو می‌خوام امتحان کنم 

مرسی ازت به خاطر توضیحاتت و وقتی که گذاشتی   

شنا بلد، نیستی؟ اگه بلد باشی ترس کمتری داره ولی در کل خیلی خوبه یه دنیای جدیدی، هست 

نه بلد نیستم . آره واقعا ، خیلی کیف میده بری زیر دریا البته اگه واقعا آدم کار درستی همرات باشه و مثلا ده تقیه تا ربع ساعت زیر دریا باشی 

نه بلد نیستم . آره واقعا ، خیلی کیف میده بری زیر دریا البته اگه واقعا آدم کار درستی همرات باشه و مثل ...

ممن برا اموزش میرفتم صب تا عصر یه هفته ستاره یک گرفتم 

عمق ۶مترتا۱۵متر

برا گوش هم بهت یاد میدن چکار کنی درد نگیره یه اموزش نیم ساعته داره در کل عالمی داره