2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم الان میخواهید بیایین ؟ خیلی گرمه ها 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

برو حتما به امتحانش میارزه 

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

خیلی خوبه با رفت وامد حدود یک ساعت اگ اشتباه نکنم شایدم نیم ساعت

واقعا ؟ بعضی ها میگفتن پنج دقیقه بیشتر زیر آب نمیبرن و کلا هم بیست دقیقه طول میکشه

ماه دیگه ، هجدهم  یعنی خیلی گرمه ؟

۱۸ شهریور بازم یه کم بهتره الان که به شدت گرمه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
۱۸ شهریور بازم یه کم بهتره الان که به شدت گرمه

حالا من خودم شیرازیم و اینجا هم هوا چهل درجه است اما فکر کنم کیش چون ساحل داره شرجی باشه و رطوبتش بالا باشه 

حالا من خودم شیرازیم و اینجا هم هوا چهل درجه است اما فکر کنم کیش چون ساحل داره شرجی باشه و رطوبتش با ...

آره عزیزم به شدت شرجی وقتی شبا بچه ها رو میبرم پارک تمام وسیله های بازی خیس خیس هستن ولی خب هواش خیلی تمیزه و اکسیژن بالایی داره پوست و ریه هاتو جلا میده  برای خرید حتما پاندا برو 

کشتی تفریحی هم خوبه خوش میگذره

لطفا اگه میدونید بگید ، نمیدونم برم یا نرم 

برو قشم پلاج سیمین برا غواصی من همیشه اونجا میرم 

تو کیش نیم ساعت میبرن عمق نهایت چهار متر کلی پول میگیرن ولی قشم مدرس زن باهات میاد خوبه البته نظر شخصی گفتم. 

آره عزیزم به شدت شرجی وقتی شبا بچه ها رو میبرم پارک تمام وسیله های بازی خیس خیس هستن ولی خب هواش خیل ...

مرسییی عزیزم 

مراکز خرید که جنسش خوب باشه و قیمتش هم مناسب باشه سراغ ندارید بجز پاندا؟ 

کشتی زیاد من سوار شدم ، اگه کشتی کیش تفاوتی داره میشه بگید 

ببخشید اینقدر سوال پرسیدم 

برو قشم پلاج سیمین برا غواصی من همیشه اونجا میرم  تو کیش نیم ساعت میبرن عمق نهایت چهار متر کلی ...

آره شاید همین کار رو کردم چون خودم به شدت میترسم و بعد فکر میکنم جاهای دیگه بهتر باشه چون کیش خیلی ها میرن و رسیدگی خوبی هم نداره

مرسییی عزیزم  مراکز خرید که جنسش خوب باشه و قیمتش هم مناسب باشه سراغ ندارید بجز پاندا؟  ...

عزیزم مراکز خرید پردیس و بازار عرب ها خوبه اجناسشون به نسبت ارزون تر بازار عرب ها لباس نخی هاشو خوب میده اطرافشم پر از کافه است 

کشتی تفریحی هم داخلش کنسرت و جنگ برگزار میشه میبرن وسط دریا تا ۲یا ۳صبح عکس برداری دارن و شام هم میرن بد نیست خوش میگذره البته اگه با بزن و برقص مشکلی نداشته باشی 

موتور سواری هم  یادتون نره 

خواهش میکنم عزیزم انشالله بهتون خوش بگذره 

من چون زندگی میکنم تفریحاتشو یادم رفته اگه چیزی یادم اومد حتما بهت میگم عزیزم