این تاپیکو زدم چون تو تاپیک خودمون اگه آدرسی هم میزاشتیم گم میشد و بعدا پیدا کردنش خیلی سخت میشد اول از همه هم بگم سوالا بعد از جواب دادن حذف میشه تا تاپیک مفید تر بشه بنابراین هرکی آدرس هر چیو که میزاره اولش بگه آدرس چیه که مشخص بشه باتشکر پیشاپیش از همکاری شما دوستان
هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب ... باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور . کاغذ سفید را هرچقدر هم که تمیز و براق باشد کسی قاب نمی گیرد! برای ماندگاری در ذهن ها باید حرفی برای گفتن داشت...
مامان نی نی *کاربر تایید شده* پست ها: 1,171 | عضویت: 20/10/1388 1391/4/16 3:56 ق.ظ
فافا جون و لیلا خانوم اتلیه پر را ببینید ارشیو عکس هاش را نگاه کنید فکر میکنم کارش را بپسندید. من چند سری بچه هام را بردم و عکسای خوبی تحویلم داد. یک سری دیگه دوستان هم رفتن راضی بودند شماره تلفنش هم این است 09359602000 __________ 7830246 اول به 935 زنگ بزنید و هماهنگ کنید بگین میخواهیم خانم شادیان عکس بگیرد
هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب ... باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور . کاغذ سفید را هرچقدر هم که تمیز و براق باشد کسی قاب نمی گیرد! برای ماندگاری در ذهن ها باید حرفی برای گفتن داشت...
خانومای قمی سلام من قم نیستم اما همین جند روزه واسه خرید میخوام بیام قم لباس بجه با قیمت مناسب میخوام کیف زنونه لطفا راهنماییم کنید فقط یه جای سر راست بهم معرفی کنید مممنونم
سلام دوستان دکتر پوست خوب میشناسید نیاز ضروری دارم ؟ 2-کفش بچگونه ؟ 3-فنجان چینی خیلی شیک سرامیک نباشه اصلا پیدا نمیکنم به جزء چینی حمید یه مرکز چینی که فنجون تک بدون سرویس بده ؟ خیلی ممنون.
یه چند تا لباس زنونه فروشی توپ معرفی کنید که لباساش تک باشه... و ترک
اسم قاشق را گذاشتی قطار....هواپیما....کشتی تا یک لقمه بیشتر بخورم! یادت هست مادر؟ شدی خلبان، ملوان، لوکوموتیوران ....، میگفتی بخور تا بزرگ بشی، آقا شیره بشی!.... و من عادت کردم که هر چیزی را بدون اینکه دوست داشته باشم قورت بدهم حتی بغض های نترکیده ام را.......... عاشقتم مامان
راستش من خیلی لباس فروشی نمیرم شرمنده امیدوارم بقیه بچه ها بیان و راهنمایی کنن من فقط در این حد میدونم که تو خیابون بوعلی و دور شهر و زنبیل آباد و صفاییه لباس فروشی خوشمل خوشمل هست
دوستان لطفا در مورد خیاط مفصلا منو راهنمایی کنید. خیاط مجلسی خیلی خیلی خوب میخوام. لطفا اسم و آدرس و تلفن بزارید و توضیح بدید که کدوم نوع از کارهاشون بهتره. آخه من اصلا امکان گشتن ندارم و خیلی حق انتخاب ندارم . چ.ن با دو تا بچه و یه شوهر پرمشغله اصلا نمیشه برم چند نفر و ببینم و کارهاشونو مقایسه کنم.
ممنون.
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!
راستی من هفته پیش دنبال خرید لباس مجلسی بودم چون سایزم 46 هست تقریبا هیچ لباس خوبی که بدلم بشینه نیافتم. توی پاساژ حجت تو هر مغازه ای فقط یکی دو نمونه این سایز بود که من نمی پسندیدم. توی باجک هم چند سری کت و دامن وماکسی پیدا کردم اما کت دامن ها که خیلی حاج خانومی بود و ماکسی هم یا از همون زشتها بود یا قیمتهاش خیلی بالا بود. مثلا مغازه کاواک چند تا ماکسی قشنگ سایز بزرگ داشت اما به قیمت حدود 200 یا بالاتر!!!!
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!
توی سالاریه هم لباس فروشی های خوبی هست یکیش هم دور میدون بزرگه که توش پدرخوب هم شعبه داره بغل یه سیب زمینی فروشی مغازه لباس زنونه هست دیشب رفتم حراج بود البته اکثر جنسهاش تموم شده بود بعد از ماه رمضون گفت جنس جدید میارم و لباسهاش ترک بود و مارک دار قشنگ بودن من دوتا بلوز برداشتم شماره ام رو هم گرفت که تو حراجی ها و جنسهای جدید اس بدن
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست