2777
2789
عنوان

بگو چی میخوای بگم کجا بری. شهر قم

| مشاهده متن کامل بحث + 756780 بازدید | 8944 پست
سلام خانومی
دیروز با همسری یه سر رفتیم پاساژ طوبی ابتدای دورشهر. یکی دوتا سیسمونی فروشی داره. ژورنال سیسمونی سپیدناز رو داشت و گفت هر کدوم رو بخواید براتون میاریم.
کالسکه و روروئک و کریرو ساک گفت میشه 250. تخت اسپانیایی هم 115
یوسف می دانست تمام درها بسته اند اما بخاطر خدا به سوی درهای بسته دوید و درها برایش باز شد...
اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شد، دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست...
اصلا سونویی تو قم هست که عکس و فیلم و سی دی بده ؟ حتی یه مانیتور هم نمی ذارن ادم بچش رو ببینه!!!

حالا دوستمم میگفت تو مرکز ام آر آی مانیتور داره خودم چون دوره نرفتم ....
میگن قاسمیان عمار یاسر میخواد بیاد جمهوری .. خیلی بهتر میشه بیاد این طرف به ما نزدیک میشه
خدای مهربون ممنونم که زیباترین گل بهشتی رو به من هدیه کردی و من مادر شدم
CafeMom Tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدف جان این چه حرفیه میزنی؟
من هر وقت رفتم پویا یا صبا تو بارداریم مانیتورشونو چرخوندن طرفم که ببینم.
صبا عکس و سی دی بهم داد.
پویا هم با اینکه سونوی معمولی رفته بودم هفته ی آخر، ولی ازش عکس صورت دخترمو برای آلبوم خواستم،دستگاه چهاربعدیشو آورد و بهم یه عکس از صورت دخترم داد و حاضر هم نشد هزینه ی اضافه ازمون بگیره.
هر دفعه هم همسرم با خودش دوربین آورد و اونا هم کم نذاشتن برامون.
من که خیلی از این دو تا راضی بودم و هستم.
فقط به نظرم برای بچه ی کوچیک پویا آروم تر و بهتره تا صبا.(دخترمو به خاطر کلیه هاش مرتب می بریم پیششون)
ممنون فانوس حتما میرم چند بار دیده بودمشون آخه نزدیک کلاسمه اما اصلا تا به حال به قصد خرید و ..... تو مغازه نرفته بودم
منم که مریم ابراهیمی رفتم بهش گفتم مانیتور رو چرخوند و دیدمش

تیام جان ممنون ولی هر کار میکنم نمیتونم پیش سونو مرد برم خانم جایی نمیشناسی با این امکانات ؟
راستی بدون بیمه سونو تعیین جنسیت چنده ؟حال ندارم برم بدم دکی برام دوباره بنویسه
هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب ... باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور . کاغذ سفید را هرچقدر هم که تمیز و براق باشد کسی قاب نمی گیرد! برای ماندگاری در ذهن ها باید حرفی برای گفتن داشت... 
خانومی من پیش دکتر خانم نرفتم تا حالا.اصلا کسی رو نمی شناسم.
خبر از قیمت ها هم ندارم.چون خانم فاطمه دیگه داره دوساله میشه و خیلی گذشته.....
لازم نیست حتما متخصص زنان برات بنویسه.ببر یه درمانگاه یا مرکز بهداشت اگه پرونده داری بده برات بنویسن.
خانومی آدرس پاساژ طوبی را اشتباه نوشته بودم. ابتدای دورشهر درسته نه صفاییه.
یوسف می دانست تمام درها بسته اند اما بخاطر خدا به سوی درهای بسته دوید و درها برایش باز شد...
اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شد، دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست...
تیام جان یعنی از دکتر قاسمیان صبا درخواسست کردی برات عکس از بچه بگیره و سی دی بده یعنی تو سی دی قبرات فیلم ریخته بود؟
خودت ازش خواستی مانیتور رو برگردونه؟ من تا حالا چند بار پیشش رفتم خودش که اینکارو نمیکنه ندیدمم برا کسی بکنه حالا شاید اگه ازش خوهش کنیم این کارو بکنه اما خب روتینشون نیست

سونو های تهران یه مانتیور بزرک رو دیوار روبرو هست که با خیال راحت همونطور که خوابیدی می تونی نی نی ات رو ببینی من منظورم اونمانیتور بود
عککس هم که می ذارن تو سنو اما منظور من عکس درست حسابی و با کیفیته که نمونه اونایی که تهاران دیدم رو تا حالا ندیدم هیچ دکتری تو قم بده

اما فکر کنم پویا یه کم سرش خلوت تر باشه باید بریم پیش اون ممنون اتز راهنماییت
CafeMom Tickers
سونو دکتر ابراهیمی چطوره ؟ کارش خونبه ازش راضی بودی مطبش مثل بقیه جاها خیلی شلوغه؟ چطور وقت می ده؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
CafeMom Tickers
مطبش آره شلوغه تقریبا من اولین جاییه که رفتم نمیدونم بقیه جاها رو اول یکم تحقیق کردم بعد اینو انتخاب کردم
زنگ میزنی نوبت میده ولی نوبتش الکیه باید همونجا بری تا نوبت اصلی رو بده حدودا یه نیم ساعتی معطلی داره شایدم یکم بیشتر
دکتر خوبیه و خوشبرخورده
من که وقتی خوابیدم بیشتر از چند لحظه نتونستم ساکت بمونم شروع کردم ازش سوال کردن و پرسیدن اونم جواب میداد پرسیدم چند وقتشه و جنسش چیه با خنده ای جدی گفت اگه یکم صبر کنی ببینم بهت میگم منم دیگه ساکت شدم هههههههه
خلاصه این که بد اخلاق نیست فقط کمی جدیه
هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب ... باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور . کاغذ سفید را هرچقدر هم که تمیز و براق باشد کسی قاب نمی گیرد! برای ماندگاری در ذهن ها باید حرفی برای گفتن داشت... 
منم رفتم مرکز ام ار ای.......... مانیتور نینیمو نششون میداد ..تو سونو ان تی..

فقط نمیدونم دقتش چطوره ..ایا صبا وپویا بهترن ...یا نمیدونم میشه اگه اطلاعاتی دارین ...

راهنماییم کنین...

کدوم دقیق تر وپیشرفته ترن..
برای حاجتم یه صلوات میفرستی خیلی ممنونم التماس دعا
صدف جان من چهاربعدی رفتم صبا و روزای آخر سونو 48ساعته هامو.
چهاربعدی بهم عکس و سی دی داد.همسرم در حین فیلم برداری مدام از دکتر سوال می پرسید و اونم با حوصله جواب میداد.
مانیتور اون مدلی که شما گفتید ندارن ولی مانیتورشو برگردوند تا منم ببینم.
سر هر سونوی 48ساعته هم کلی بهم غر میزد که برو به دکترت بگو بیاردش بیروننننننننننننننننن.....

پویا هم عکس کاملا واضح از صورت دخترم بهم داد به خواست خودم.خیلی عکس قشنگیه.

حتی من خودم جای دیگه رو بخوام ، همسرم غیر از این دو تا وقت برام نمیگیره.

مامان امید قیمت های کالای پلاستیک تهران که ژرفاجان گفتن کمی بالاست.اگه قیمت مناسب میخوای اینجا نیا.ولی جنسای متنوع و خوبی داره همیشه.

ماهان هم که گفتم تو تایپیکمون جنساشو حراج کرده.8.10 و 15تومن.نرسیده به فلکه ی زنبیل آباد...........
من میخوام یه متخصص نوزادان خیلی خوب معرفی کنین بهم. اگه فوق ارولوژی باشه که دیگه خیلی بهتر

برای پسرم میخوام. ختنه اش ظاهرا مشکلی داره. یه دکتر میخوام که حسابی وارد باشه

خواهشا اگه میدونین حتما معرفی کنین. من قم نیستم الان
2790
2778
2791
2779
2792