2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

251 بازدید | 16 پست

شوهرتون همش بگه موهاتو این مدلی کن لاک فلان رنگ  بزن اینجوری ارایش کن بگه چاق شو یا لاغر شو لباس اینجوری نپوش بدتون میاد؟؟ من خودم بدم میاد مرد به چیزای زنونه دخالت کنه ☹

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

عزیزم خب حتما دوست داره یا خیلی ببخشید حتما اونقدر به خودت نمیرسی مجبوره بگه چون مرد ببینه زن بخودش میرسه خیلی دوست داره و هیچی نمیگه

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید ♥️🍷🍷🍷♥️🍷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا چون من درمورد همه چیز بهش نظر بدم با کمال میل انجام میده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

هرچیزی افراطش بده...وولی گاهی ممکنه به زبون بی زبونی...واسه اینکه ناراحت نشی داره میگه لباست خوب نیست یا دوست داره خانمش شیک تر باشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
عزیزم خب حتما دوست داره یا خیلی ببخشید حتما اونقدر به خودت نمیرسی مجبوره بگه چون مرد ببینه زن بخودش ...

اتفاقا زنه به خودش میرسه با مد روز پیش میره قیافش هم خوشگله

حس میکنم ی چیزی کم دارم یا براش جذاب نیستم اگ اینجوری بگه 

افرین دقیقا منم اینجوری حس میکنم ادم اعتماد بنفش کم میشه

یعنی مرد به چیزای زنونه زن خودش دخالت نکنه؟ اگر ماست بود خوب بود؟ اون موقع تاپیک میزدی شوهرم منو نمی ...

خب همش بگه یکسره انگار داره دخالت میکنه حق انتخاب ازت میگیره که چجوری باشی برات تعیین تکلیف کنه هر ازگاهی میتونه نظر بده ولی همش بگه حس بد میده