2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

254 بازدید | 16 پست

شوهرتون همش بگه موهاتو این مدلی کن لاک فلان رنگ  بزن اینجوری ارایش کن بگه چاق شو یا لاغر شو لباس اینجوری نپوش بدتون میاد؟؟ من خودم بدم میاد مرد به چیزای زنونه دخالت کنه ☹

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

عزیزم خب حتما دوست داره یا خیلی ببخشید حتما اونقدر به خودت نمیرسی مجبوره بگه چون مرد ببینه زن بخودش میرسه خیلی دوست داره و هیچی نمیگه

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید ♥️🍷🍷🍷♥️🍷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا چون من درمورد همه چیز بهش نظر بدم با کمال میل انجام میده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

هرچیزی افراطش بده...وولی گاهی ممکنه به زبون بی زبونی...واسه اینکه ناراحت نشی داره میگه لباست خوب نیست یا دوست داره خانمش شیک تر باشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
عزیزم خب حتما دوست داره یا خیلی ببخشید حتما اونقدر به خودت نمیرسی مجبوره بگه چون مرد ببینه زن بخودش ...

اتفاقا زنه به خودش میرسه با مد روز پیش میره قیافش هم خوشگله

حس میکنم ی چیزی کم دارم یا براش جذاب نیستم اگ اینجوری بگه 

افرین دقیقا منم اینجوری حس میکنم ادم اعتماد بنفش کم میشه

یعنی مرد به چیزای زنونه زن خودش دخالت نکنه؟ اگر ماست بود خوب بود؟ اون موقع تاپیک میزدی شوهرم منو نمی ...

خب همش بگه یکسره انگار داره دخالت میکنه حق انتخاب ازت میگیره که چجوری باشی برات تعیین تکلیف کنه هر ازگاهی میتونه نظر بده ولی همش بگه حس بد میده