2777
2789
عنوان

امام رضا

35 بازدید | 3 پست

حرم امام رضا با کارت ملی کالسکه میده ؟ 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

نمیدونم

زیارتت قبول💚🙏🏻🥺

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیارتت قبول التماس دعا🥺❤️‍🩹

تو چی می‌دونی از من؟تو چی می‌دونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمی‌دونی. تو فقط چیزهایی رو می‌دونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️ 
2790
2778
2791
2779
2792