2821
2789
عنوان

زبان انگلیسی...

4748 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها یه دوره ی آفلاین هست از انگلیش توربو که خدابنده لو و قلی زاده تدریس میکنن مکالمه زبانه تو ۱۶ ترم هر ترم ۲۵ جلسه چطوره؟؟

با توجه به اینکه من کلاسی نمیرم و امکاناتی ندارم و این و تو خونه ببینم خوبه؟چقدر میتونم یاد بگیرم باهاش؟شما تجربه ای دارین؟

تو یک سال میشه با این دوره به کجا رسید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کتاب اکسفور ورد اسکیلز سطح بیسیک رو بگیر  بعد بزن یوتیوب  omteacher   است ...

الان نگاه کردم با کتاب امریکن انگلیش فایل داره میره جلو جلسه ی چهارم و همین ۲۰ دقیقه پیش گذاشته

۹۸۰ 

به نظرم خوبه اگر 25ترم 16جلسه ای هست،الان یه کلاس ساده زبان 600هست،آموزشهاشونم تو اینستا بد نی،بعد خرید و استفاده تجربتم بزار اینجا،من زبانم خوبه می‌خوام آیلتس بگیرم ولی طبق تجربم مهمترین کار در زبان پیگیری و مداومت روزانس،بعدم باید خودت رو یجورایی درگیرش کنی و همین پکیجا خوبه،البته کامران کروژدهی هم عالیه

واقعا؟؟؟؟ چیز دیگه ای سراغ ندارین؟ جلسه ی اولش و دیدم از صفر نمیگه مثلا الفبارو آموزش نمیده سریع م ...

نه بنظرم کلاس حضوری بری خیلی بهتره

اره اصلا نسبت به تبلیغاتی که میکنن کیفیت ندارن

عزیزم من کلاس ویژه مکالمه دارم که بعد پایان یه ترم کلی پیشرفت میکنید 

کلاسام فقط و فقط مکالمه هست از صفر تا صد به صورت آنلاین

درود 🙋‍♀️ 

کیانا هستم مدرس بین المللی زبان انگلیسی👩🏻‍🏫

حدود یک ساله که با مخاطب فارسی زبان کار میکنم🇮🇷

🧨دوره های فشرده speaking و listening و تمرکز بر روی کتاب های Top-Notch

🧨کارگاه های تماشای فیلم و سریال

https://t.me/+MIKmsUTWl8JhZWE0

(شروع دوره: هفته اول شهریور)

به نظرم خوبه اگر 25ترم 16جلسه ای هست،الان یه کلاس ساده زبان 600هست،آموزشهاشونم تو اینستا بد نی،بعد خ ...

من میخوام برای کنکورمم بخونم وقتم و نمیگیره بخوام زبانم بخونم؟؟لطمه ای نمیزنه به کنکورم؟روزی چند ساعت باید وقت بذارم هر جلسه ای و چقدر باید تمرین کنم؟

الان توی یوتیوب رفتم اونی که دوستمون گفتن با کتاب شروع کردن رایگانه ترجیح میدم با این برم جلو 

من میخوام برای کنکورمم بخونم وقتم و نمیگیره بخوام زبانم بخونم؟؟لطمه ای نمیزنه به کنکورم؟روزی چند ساع ...

راستشو بخوای اره وقتت رو میگیره،اما در هر صورت زبان خوندن باعث میشه تو کنکور هم درصد بالایی بزنی،حتما حتما روزی نیم ساعت زبان کار کن،کتابهای مدرسه رو هم جوری بخوان که لغتی حتی در صورت سوال جا نمونه که بلد نباشی