2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم

167 بازدید | 9 پست

سلام، بچه ها من 32 سالمه و شوهرم 40 سالشه

همش میگم بچه دار بشیم میگه نه

الان که من جدی شدم و گفتم که یا امسال اقدام می کنیم یا دیگه بچه کلا نمیخوایم گیر داده به من که دلیل منطقی بیار که چرا بچه میخوای

نه با قطعیت میگه که نمی خوام و نه میگه که میخوام.

هر دو کارمندیم و خونه و ماشین داریم

قبلا میگفت که اگر بری سر کار نباید بچه بیاریم چون نمیشه که بچه تو مهد بزرگ بشه و تربیتش درست نیست و اینها

منم گفتم باشه من نمیرم سرکار، حالا میگه اگه نری سرکار نمیشه که هزینه ها میره بالا و از عهده اش تنهایی بر نمیام

الان من نمیدونم چیکار کنم باهاش

چون از به سنی بالاتر بارداری مشکل و خطرناکه، و اینکه سن بالا تحمل بچه هم ندارین و نیاز به یه دلخوشی دارین، و از کار میشه مرخصی گرفت تا دنیا بیاد، پرستار یا خانواده ها کمک میکنن، زندگی داره یکنواخت میشه... بقیه هم چشم انتظار نینی کوچولوعن و این جور مسایل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون از به سنی بالاتر بارداری مشکل و خطرناکه، و اینکه سن بالا تحمل بچه هم ندارین و نیاز به یه دلخوشی ...

اینها رو گفتم، میگه نه پس چرا فلانی تو سن بالا بچه دار شده و اینها

من خواهرم میگه کمکت میکنم، حتی میگه خودم مدرسه هم میبرمش

اینها رو گفتم، میگه نه پس چرا فلانی تو سن بالا بچه دار شده و اینها من خواهرم میگه کمکت میکنم، حتی م ...

عزیزم تو بارداری خیلی فاکتورا بررسی میشه، ممکنه ذخیره تخمدان بیاد پایین، مممکنه بخاطر سن احتمال زیاد سندرومt21 بگیره، اصلا راحت نیست بارداریشون، اکثرا کلی دکتر میرنو و ازمایشگاه، این همه ادم هستن که شاغلن و بچه دارن! و اینکه مگه برلی همه چیز باید منطق داشت، همیشه شما جوان و کارامد نیستین، تو روزای پیری دلخوشین میشه بچها و نوهاتون، شاید مشکلی داره که بچه نمیخواد، منطق همسرتون چیه! مگه دلایل همسرتون برای فرزند نداشتن منطقیه که حرفای شما منطقی بنظرش نمیرسه!!!