precious_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 706 عنوان کار آنلاین 82 بازدید | 9 پست سلام بچه ها کسی کار آنلاین سراغ داره که بشه با تلفن همراه کسب درآمد کرد؟ 1402/05/23 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
precious_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 706 سرمایع میخواد همش چقد بد چند روزه دنبال کارم اصلا خبری نیست
bbvvvb عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 794 چقد بد چند روزه دنبال کارم اصلا خبری نیست منم دنبالشم پیدا کردی به منم بگو
mahhhssa عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 353 منم خیلی دنبال کار بودم چند جا هم مث گرین جابز.اندیشان برتر کلامو برداشتن ولی الان چند ماهه با ی پلتفرم ادمینیاشنا شدم ازشون دوره خریدم فک کن دوره که میخری آموزش میبینی خودشون هم برات کارفرما اوکی میکنن من الان ۵.۶ ماهه شروع کردم ماهانه ۵ تومن دارم
precious_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 706 منم خیلی دنبال کار بودم چند جا هم مث گرین جابز.اندیشان برتر کلامو برداشتن ولی الان چند ماهه ب ... من دنبال کاری میگردم که اولش هزینه ثبت نام نگیرننمیشه هزینه ای که میگیرن اول رو از حقوق ماهانه کم کنن و اولش نگیرن؟من در حال حاضر تو ایراپیشه کار میکنم اما تازگیا پیشه فعال نداره
mahhhssa عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 353 من دنبال کاری میگردم که اولش هزینه ثبت نام نگیرن نمیشه هزینه ای که میگیرن اول رو از حقوق ماهانه کم ... حقیقت من خودمم اولش پول نداشتم همین حرفو بهشون گفتم گفتن که ما نمیتونیم اعتماد کنیم و شرایطش نیس دیگه قرض کردم از دوستم دوره رو خریدم خدارو صد هزار مرتبه شکر خداخیرشون بده کلاهبردار نبودن همون ماه اول ک حقوق گرفتم پول دوستمو دادم
precious_80 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 706 حقیقت من خودمم اولش پول نداشتم همین حرفو بهشون گفتم گفتن که ما نمیتونیم اعتماد کنیم و شرایطش ... ن متوجه حرفم نشدید😁حقیقتش من به این افرادی که پول میگیرن اصلا اعتمادی ندارم😐
mahhhssa عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 353 ن متوجه حرفم نشدید😁 حقیقتش من به این افرادی که پول میگیرن اصلا اعتمادی ندارم😐 اونایی که به ازای کار پول میگیرن ااره منم اعتماد ندارمولی اینا بهت آموزش میدن ک بهت کارفرما هم میدن