2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب احتمال ۷٠ درصد اره ولی چرا تو داری زیاد میری سمتش؟ 

ببین ی جایی رفتم ک نباید میرفتم اسممو اونجا دید اومد گف داری خیانت میکنی گردن نگرفتم ک منم گفتم نه

گفت مطمئنم تویی و دیگه نمیخوام ادامه بدم فقط میمونم ک ی دفعه نمیتونم ازت جدا شم کم کم فاصله میگیرم ازت

تیکر کاهش وزنمه...  
ببین ی جایی رفتم ک نباید میرفتم اسممو اونجا دید اومد گف داری خیانت میکنی گردن نگرفتم ک منم گفتم نه ...

خب مشکل از خودت بوده عزیزم وگرنه دوست داشته ولی خب توام زیاد پیگیرش نشو مطمعن باش خودش میاد سمتت

خب مشکل از خودت بوده عزیزم وگرنه دوست داشته ولی خب توام زیاد پیگیرش نشو مطمعن باش خودش میاد سمتت

یعنی منو میبخشه؟

رابطمون مثل قبل میشه😭😭

تیکر کاهش وزنمه...  
ب احتمال ۷٠ درصد اره ولی چرا تو داری زیاد میری سمتش؟ 

میشه بگی ایا اسن ماه باردار میشم یا نه و جنسیتش چیه

ایا میتونم‌ وام بگیرم ماشین بخرم؟

کی اسباب کشی میکنم  

میشه لطفا جواب بدی خیلی برام مهمه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

چیشده؟ 

امسال ازدواج دارم؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

میشه بگی منم اشتی میکنم یا ن؟ خیلی دلم براش تنگ شده😥😥😔 یه دفعه یکی برام قرآن باز کرد نوشته بود و خدا او را بازمیگرداند 

چند نفرم تک نیت میگرفتم گفتن برمیگرده😓😓 ولی ۲۰ روزه میگذره و هیچ خبری ازش نیس