2777
2789

Honar haye mahla👩‍🍳:

کیک یزدی

موادلازم:

تخم مرغ4عدد

شکر1پیمانه

ماست1پیمانه سرخالی

روغن مایع1پیمانه سرخالی

بکینگ پودر 1ق م

جوش شیرین1ق چ

وانیل به مقدارکم

ارد2پیمانه

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ را جدا هم زده وسفیده را جدا

(•سفیده را بادورتند دورانی•)

وسپس زرده را باشکر ووانیل انقدر بزنید تارنگ کرمی به خودبگیرد و سپس به ترتیب ماست و روغن رااضافه کرده(فقط کمی)

مخلوط کره و سفیده رااضافه کرده، ارد(بصورت الک کردن) وخیلی ارام به صورت دورانی هم بزنید.

ته قالب های مخصوص راچرب کرده وکمی اردپاشیده وبعد مواد راطوری اضافه میکنیم که⅓

قالب خالی مانده باشد و روی ان کنجد میپاشیم وانرا. درطبقه وسط فربادمای 170درجه به مدت 20تا 25دقیقه پخت میکنیم

اینو من خیلیییییی وقته مپزم عالی میشه

تو فر گاز.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجوری میپزم همه عاشقشن:

دوتا تخم مرغ و با یه لیوان شکر با مخلوط کن میزنم کرم رنگ و کشدار شه

پودر دارچین و هل میزنم یه قاشق گلاب دوباره هم میزنم.

نصف للیوان روغن مایع میزنم بازم هم میزنم

میریزم داخل ظرف آرد و کم کم اضافه میکنم ک غلظتش مث حلیم باشه ن خیلی شل ن خیلی سفت

نصف مواد و پودر کاکائو میزنم

تابه رو رو شعله پخش کن میذارم کف ش رو چرب میکنم داغ داغ شه

مواد سفید میریزم بعد کاکائویی

کیک زبرا درست میکنم

میتونی هم یکم زعفران بزنی کیک زعفرانی درست کنی اونجوری هم خوب میشه.در تابه رو میبندم اوایل با شعله متوسط رو به بالا بعد شعله رو کم میکنم نیم ساعت دم میکشه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من اینجوری میپزم همه عاشقشن: دوتا تخم مرغ و با یه لیوان شکر با مخلوط کن میزنم کرم رنگ و کشدار شه پ ...

جوش شیرینو یادم رفت بگم یه قاشق مربا خوری قاطی آرد میکنم میزنم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
جوش شیرینو یادم رفت بگم یه قاشق مربا خوری قاطی آرد میکنم میزنم

ماستت اگ شیرین باشه بهتره قبلش استفاده حسابی همش بزن با قاشق شل شه .ماست و هم میریزم تو مخلوط کن همزمان با روغن😝 اینم یادم رفت